Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SztiviVander

addikt

válasz siege5 #4145 üzenetére

A lejátszás is szoftver. Én ennél nem tapasztaltam semmi akadozast, de biztos van olyan amit vagy a dlna/plex nem. küldene jól a tv-nek, vagy az nem tudná értelmezni. De ez fhd-ig nem lehet gond, 4K videoknal vannak mar olyan kodekek/mittudomenmik amikbe beletorhet a foga akar a tv-nek akar a kiszolgalonak (plex/dlna). Vedd meg online azt amelyik jobban fedi az igenyeidet es van 14 napod kirpobalni. Ha nem nyert akkor egy het utan berendeled masikat es amelyik a kevesbe bejovos azt visszkuldod/visszaviszed.

• SztiviVander

addikt

válasz siege5 #4140 üzenetére

nekem 55u8gq van, nagyon elégedett vagyok vele. énis megnéztem a tcl-eket alzában, de nem győzött meg hogy a rajtuk futó 4K demokon kívül és nem üzleti bemutató módban (minden beállítása maxra húzva kb) is jó lesz-e a kép oldalról, lévén azok VA panelesek. az hogy röccen-e annak semmi köze a panelhez, az a szoftveren meg a cpu-n múlik. ha beleolvasol a tcl topikba látod mennyi röccenés van azokon is egy egy vacakabb fw után :) nekem netflix fhd, disney 4k röccenésmentesen megy, otthoni plexről meg fhd filmek. a képe nagyon szép, a digitális sd adások felkonvertálása is példás (nem nézhetetlen pixeles trágya mint némely tv-n), fald miatt a fekete is fekete és oldalról sem torzul semmit a kép. menüje gyors, nem túl csilivili de nem is túl minimál. a fényereje pedig jóval nagyobb mint az átlagos lcd-knek. láttam másik topikba mintha kérdezted volna a betekintési szöget is, nos az azt jelenti hogy 178 fokról még látsz rajta képet, de arról nem szól a fáma hogy az a kép nézhető /élvezhető is vagy amúgy egy hígf.s. Egy jó IPS-en (és ebben az van) mindenesetre nem torzul a kép még ott se ahol már amúgy a szög miatt alig látni a kijelzőt, a VA viszont legyen akármilyen jó minőség, ezt nem fogja sose tudni. Ezek alapján dönts.
    Én amúgy itt nézegettem mi mit tud, bár nekem két tcl és 3 hisense (két lcd meg egy oled) volt a kalapban.

Új hozzászólás Aktív témák