- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
A lejátszás is szoftver. Én ennél nem tapasztaltam semmi akadozast, de biztos van olyan amit vagy a dlna/plex nem. küldene jól a tv-nek, vagy az nem tudná értelmezni. De ez fhd-ig nem lehet gond, 4K videoknal vannak mar olyan kodekek/mittudomenmik amikbe beletorhet a foga akar a tv-nek akar a kiszolgalonak (plex/dlna). Vedd meg online azt amelyik jobban fedi az igenyeidet es van 14 napod kirpobalni. Ha nem nyert akkor egy het utan berendeled masikat es amelyik a kevesbe bejovos azt visszkuldod/visszaviszed.
-
SztiviVander
addikt
nekem 55u8gq van, nagyon elégedett vagyok vele. énis megnéztem a tcl-eket alzában, de nem győzött meg hogy a rajtuk futó 4K demokon kívül és nem üzleti bemutató módban (minden beállítása maxra húzva kb) is jó lesz-e a kép oldalról, lévén azok VA panelesek. az hogy röccen-e annak semmi köze a panelhez, az a szoftveren meg a cpu-n múlik. ha beleolvasol a tcl topikba látod mennyi röccenés van azokon is egy egy vacakabb fw után :) nekem netflix fhd, disney 4k röccenésmentesen megy, otthoni plexről meg fhd filmek. a képe nagyon szép, a digitális sd adások felkonvertálása is példás (nem nézhetetlen pixeles trágya mint némely tv-n), fald miatt a fekete is fekete és oldalról sem torzul semmit a kép. menüje gyors, nem túl csilivili de nem is túl minimál. a fényereje pedig jóval nagyobb mint az átlagos lcd-knek. láttam másik topikba mintha kérdezted volna a betekintési szöget is, nos az azt jelenti hogy 178 fokról még látsz rajta képet, de arról nem szól a fáma hogy az a kép nézhető /élvezhető is vagy amúgy egy hígf.s. Egy jó IPS-en (és ebben az van) mindenesetre nem torzul a kép még ott se ahol már amúgy a szög miatt alig látni a kijelzőt, a VA viszont legyen akármilyen jó minőség, ezt nem fogja sose tudni. Ezek alapján dönts.
Én amúgy itt nézegettem mi mit tud, bár nekem két tcl és 3 hisense (két lcd meg egy oled) volt a kalapban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged