Új hozzászólás Aktív témák
-
McDoug6lak
tag
válasz
tsilver #4127 üzenetére
Hali!
Nekem egy 65 colos U7QF van és és nem nagyon tapasztalok mozgással kapcsolatos problémákat... Feketének a fekete tényleg fekete. Az új modellekről semmit sem tudok, de gyakran olvasom ezt a fényerő mizériát, és nem is értem pont egy hálóba(nekem is ott van, kb 2,5m-ről nézem)mi az a fényerő ami kevés? Én minimumra levettem, de így is majd kiégeti a szemem egy hírtelen világos jelenetre váltáskor... Ha használsz HBO-t, akkor ne erőltesd a hisense irányt. Persze ha beáldozol egy sticket, akkor problem solved. A rendszere egy rakás használhatatlan szar, viszont képileg az uncsim sonyját is körbehuggyantja. A FALD is megszokást igényel amennyi előny, annyi hátrány is. Csalódni nem fogsz benne, de kezdeti morgolódások előfordulhatnakOlyan nincs, hogy nem fér be
Nézd át azokat a bútorokat még egyszer, megéri az a +7 col
Én már 65 col alá nem mennék, és két nap után már te sem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged