- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
masvilagx3 #7595 üzenetére
Mikor 75öst kerestem ,ez a típus is benne volt a pakliban ,de abban a méretben IPS paneles írtak "mindenhová", meg a kontrasz aránya szerint is az volt---nem mertem bevállalni --- ips-nek rosszabb a feketéje mint a va-nak főleg sötétben jön elő .Ha ekkorát kerestem volna most az lenne, nem a TCL c805 típusa
Pesze csak úgy látatlanban az adatai alapján venném .--- van egy U8as sorozatú hisense-m ,abban nem csalódtam ----HBO nem hiányzik, netflix meg a disney+ bőven elég ha kell , média lejátszója mindent játszik.Ez a két típus az alternatívád Hisense u7kq meg a TCL c805 -----a hisensének több a zónája 1296 TCL 880 -----max fényerő az kissebb 1000/1600 ,de az is bőven elég szerintem ---hang az mindkettőben ahogy írják 2.1 ,hogy szól azt nem tudom
a TCL nél vannak problémák szoftveresen, pár tulajnál a képpel is,nekem semmi gondom vele
Ha most épp a TCLt akarnám lecserélni nagyobbra a Hisense-t venném ---látatlanban
az előzőeket is úgy vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest