- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
tag
válasz masvilagx3 #7595 üzenetére
Mikor 75öst kerestem ,ez a típus is benne volt a pakliban ,de abban a méretben IPS paneles írtak "mindenhová", meg a kontrasz aránya szerint is az volt---nem mertem bevállalni --- ips-nek rosszabb a feketéje mint a va-nak főleg sötétben jön elő .Ha ekkorát kerestem volna most az lenne, nem a TCL c805 típusa Pesze csak úgy látatlanban az adatai alapján venném .--- van egy U8as sorozatú hisense-m ,abban nem csalódtam ----HBO nem hiányzik, netflix meg a disney+ bőven elég ha kell , média lejátszója mindent játszik.Ez a két típus az alternatívád Hisense u7kq meg a TCL c805 -----a hisensének több a zónája 1296 TCL 880 -----max fényerő az kissebb 1000/1600 ,de az is bőven elég szerintem ---hang az mindkettőben ahogy írják 2.1 ,hogy szól azt nem tudom a TCL nél vannak problémák szoftveresen, pár tulajnál a képpel is,nekem semmi gondom vele Ha most épp a TCLt akarnám lecserélni nagyobbra a Hisense-t venném ---látatlanban az előzőeket is úgy vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest