Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
válasz
LEON_01
üzenetére
Na most volt időm tesztelgetni és beállítani a tv-t. A HDR10+ tesztnél változik a fényerő a kontrasztnál nagyon minimális. Valószínű, hogy az automata fényerő szabályozás miatt nem volt érzékelhető a változás. De. Az avdvplus -nál, ez csak akkor működik, ha kikapcsolom a DV opciókat. Akkor átvált HDR és HDRR10+ -ra. Nyilván ez csak a beállítás menüben látszik, a kijelzőn nem jelenik meg. Ha be van állítva a DV menü, akkor átkonvertálja DV-re, akkor is, ha az van beállatva hogy maradjon a HDR10+. Viszont így is működik a teszt videónál a fényerő változás. YouTube teszt videóknál szépen megy a különböző formátumok között a váltás (HDR10+, HDR, DV). Szóval, ennyiért jó kis tv ez.
-
LEON_01
tag
válasz
captainnemo
üzenetére
A lényeg az, hogy az eszközeim tudják kezelni ezt a formátumot is.
-
LEON_01
tag
Nekem az U8Q van, a teszt anyag NAS-ról megy (Dune Homatics CE+avdvplus R6). Nálam a képernyő jobb sarkában nem jelzi, hogy HDR10+ mint a DV esetén, viszont mégis átvált HDR10+ +színházi módra. Egyébként rohadtul nem látok változást a sípolásoknál, lehet hogy pont akkor pislogtam mindig. Így számomra nem releváns, hogy az anyag HDR10 v. HDR10+
-
LEON_01
tag
Hali,
Ma csatlakoztam én is a Hisense táborba egy 55"U8Q-val. Brutál jó képe és hangja van. Anyaghasználatba is odatették magukat. A távja is nagyon jó. Remélem műszakilag is bírja egy pár évig és nem adja meg magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest