Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nOvOp

senior tag

válasz INGJOKE #8297 üzenetére

Én is LG-ről váltottam egy 55U7HQ-ra majd 2 éve. Én is használtam ezeket az opciókat az LG-n. A Hisensen is tudtam. Felvételt csak a koaxról érkező kábeltévé adást lehet rögzíteni. Külső STB-ról nem lehetséges. Koaxon a tv adás megállítható, de ahhoz el kell indítani a TimeShift-et külön, de menüben végül találtam olyat, ami automatikusan elindítja mindig a nézett csatornán. Időben többet tudsz visszanézni, mint az LG-n (1,5 óra) lehetett, talán külső HDD-től függ, nekem 500-as volt rajta és azon volt, hogy 3-4 órát is vissza tudtam tekerni. Felvenni is csak azt a csatornát tudja, amit nézel (de kikapcsolt állapotban is tud felvenni). A 4k tartalom megy rajta külső és hálózatos meghajtóról is, csak nem lehet sokszor beletekerni egymás után, mert kifagy. 1-2 beletekerés azért működik. Megjegyzi, hogy hol tartottál és onnan folytatja. Itt írtam egy hosszabb véleményt erről a tévéről. DE mint írtam, ez az 55U7HQ-ra igaz, ha van vkinek A85, talán meg tud erősíteni. Korábban Digi volt nálam, de már T van, így ezeket a funkciókat már nem tudom használni, de nem is kell, mert a T is tudja, csak sokkal jobban. Amúgy én is használok külső eszközt ATV-t, az a biztos.

• Rick4

félisten

a 100-asban biztosan benne van a hdd külső haszánlat, hogy a kisebbekben is, azt nem tudom.
    Nálam külső beltéri adja a tévéműsort, a beltérin sok éve működik a bekapcsolás nélküli időzített felvétel az EPG alapján, és egy 128GB-os pendrive is ott van a hátuljában, ahova elférne, ha bármit fel akartam volna venni az elmúlt 10 évben, tehát ezokból nem szempont, mit tud a tévé. :D
    Most a kedvedért rádugtam a tévére egy 60GB-os SSD-t, felismeri, látja, gondolom ugyanúgy működik, ahogy működnie kell, de szerintem ez csak tévécsatornákkal megy, azaz amit a tévé lekeres DVB-C kábelen vagy földi DVB-T" csatornán, esetleg műholdon, mert ebben DVB-S2 tuner is van.
    Viszont mivel nálam saját beltéris directone van, a tévén annyi látszik a jmenüpontokból, hogy be tudom állítani, percekkel hamarabb kezdje a felvételt, meg menjen a folyamatos timeshift, de a külső beltérinél egy hdmi kábeles kapcsolat van, nincs epg vagy vps info, amivel ez a felvevő rész működhetne, bemenetről meg lehet tiltva van a felvétel, legalábbis én nem találtam meg azt a menüpontot, gombkombinációt, amivel az éppen futó műsorba vissza tudok tekerni.

Az okos rész meg gyakortlatilag mindent tud amit kell, nem számoltam, de van 601-980 app mindenféle tartalomgyártótól, a dirtectone appja is működik, netfloix, disney+, max és társai is, meg még van egy rakat, ami azt se tudom, micsoda, de ha bármi hiányzik, veszel 10K-ért egy okos médialejkáétszót coreelec-kel, és megoldottad.

Volt 2011-ben vinyós LG tévém, annyira azért nem voltam hasraesve tőle, oké, biztos fejlődött azóta a technika, de mit kell tudnia? Felvétel, lejátszás, okos funkciók, és kb vége.

grafnet: Mit tudhat egy LG, ha ez mindent tud? :U

• grafnet

veterán

Szia,

Konkrét típusról nem tudom, de kicsit visszaolvasol: a Hisense a felét sem tudja egy LG-nek.
    A képe szép, de minden másra kell egy okosító eszköz.

Új hozzászólás Aktív témák