- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Nem, de szükséges hozzá a saját deck-je,ami rendelkezik a szükséges jack kimenettel, hogy hallgatni tudd a lemezjátszót. Ez az erősítő egy nagyon alap rendszer része, melyben még van magnó, rádió és lemezjátszó is és a deck tölti be az "elosztó" szerepét is a compu rendszeren keresztül.
Idétlen megoldás, de ez van. Olcsón kiiktatható és átalakítható lenne benne a hagyományos bemenetválasztós módi, ha akarod és van, aki megcsinálja, akkor könnyedén kivitelezhető. -
törölt tag
Hallgattam én ezt réges-régen phono bemenetről, de nem figyeltem fel rá, hogy ilyen extrém módszerekre lett volna szükség, azt hittem, hogy egyszerűen be volt dugva hátul a lemezjátszó a phono bemenetbe, és ki volt választva a forrásválasztóval és passz. Eddig azt hittem, hogy így működött ott és akkor, most már persze kétségeim vannak, de csak okoskodni tudok, Blattida hozzászólása óta pedig főleg.
-
blattida
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
"...10 körül egy kommersz Sony - Pioneer - Technics vonalról..." Azt lehetőleg ne.
Éppenséggel én személy szerint a Rotel 8xx-eseket is tudom ajánlani, éppenséggel a phono-jukat is, semmi különös, általában kissé fojtott és sávhatárolt, de nagyon jól hallgatható hang - bár a 840 egy kicsit szárazabb a "szokásosnál". Ahogy az erősítő skálázódik, általában a phono-juk is, tehát nem igazán lehet különbséget tenni, úgy hogy a phono szerint válassz, inkább az erősítő egésze szerint tedd - általában is, és az általad kérdezett konkrét esetben is, amely konkrét esetben én a 960-ast ajánlanám inkább.
Használtan 30ezer körül NAD-ok, Arcamok, Marantzok, Yamahák, Protonok, Tangentek, Cambridge Audiók, Denonok, Luxmanok... stb. is szóbajöhetnek a Rotelek mellett, ilyeneket keresgélj, de éppen az olcsó Sony-k, Technics-ek, Pioneer-ek ritka kivétellel nem igazán, vagy nagyon nem.A linkelt hivatkozásodban Stereoplay idézet van, ami semmiképpen sem mérvadó, a Stereoplay a hifi szakma szégyene. Más okból, de általában a szakmai szégyen terüle a szintén idézett magyar Sztereó Magazin is, de az ottani írás Hordós László Gergely tollából való, aki azért mérvadó író, arra lehet építeni, amit ő ír.
No és igen, van mit fejleszteni a rendszer többi elemén is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest