-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Tauren45 #27739 üzenetére
Már írtam egyet.
A kábelekre kérdeztem, hogy mennyit szánnál. Ezek szerint minden részegységre 100000 forintot?
Mondjuk én, a helyedben először egy kicsit olcsóbb rendszert raknék össze, hogy kiismerjem, hogy tudjam, mire van szükségem.
Tehát mondjuk egy ilyen NAD erősítő plusz egy pár ilyen AR doboz, például ilyen kábelekkel.Ne aggódj, teljesen jó, kellemes és hosszú távon is hallgatható rendszered lenne, az persze nem biztos, hogy neked is tetszene, de ezért írtam, hogy hallgatózni kell, a puding próbája az, ha falatozol belőle. -
blattida
nagyúr
válasz
Tauren45 #27709 üzenetére
Onkyo biztos, hogy nem, nekem a másik kettőből inkább a CA.
De neked kell eldöntened, mivel Te fogod hallgatni, ezért a vásárlás előtti megfülelést ne akard megúszni!Ismét: mennyit szánnál rá?
Mert lehet cat, habia, excalibur, gac, hivox, alisca, stb, de ezeket megint csak meg kellene hallgatni. -
Alpee
aktív tag
válasz
Tauren45 #27696 üzenetére
Erősítőből a Nad, Rotel, Arcam, Luxman, Marantz gyártók a jobb minőségűek közé szoktak tartozni, hangügyileg is. Hogy hangkarakterben melyik passzolna a Tannoyhoz, azt a nálam tapasztaltabbak tudnák megmondani.
De pl Harman Kardon, Onkyo, Denon, Cambridge Audio, Creek közül si lehet válogatni...
-
törölt tag
válasz
Tauren45 #27673 üzenetére
Tannoy szinte bármelyik, ami belefér a keretedbe, persze inkább olyan, ami sztereóra készült vagy frontnak javasolt, mintsem sorround.
2.1-et itt nem nagyon szoktunk javasolni, ezen az árszinten főleg nem. Azt szoktuk mondani, hogy 100ezer felett már kapni zenére való szubot is, illetve persze használtan olcsóbban is. Inkább akkor már állódobozt vegyél, abban nagy a választék. -
törölt tag
válasz
Tauren45 #27664 üzenetére
Inkább házimozira tudnak helyenként elég jó ár/érték arányú hangdobozokat gyártani, a zenére való hangolást ritkábban találják el. Készítettek már jó lejátszókészüléket és erősítőt is. De ha már választani kell, akkor a Quantum széria inkább zeneközeli szokott lenni, mint a Monitor Supreme. De jellemzően mindegyik széria tagjainak kicsit túl fémes hangjuk van.
-
mp54
senior tag
válasz
Tauren45 #27515 üzenetére
Saját tapasztalat alapján javasolom, hogy ENNYI pénzből:
-csak használtat
-csak sztereót: inkább jobb minőségű sztereón filmnézés, mint (zenére gyengébb) házimozin zenehallgatás...
-a hangdoboz párnak (álló vagy állványos) próbálj találni helyet a padlón, ne a szekrény teteje, mert a hangszóróknak (magas sugárzó) illik az ülő ember fejmagasságában lenni.
Ha ezt elfogadtad, jön a türelmes hirdetés figyelés és kérdezés a fórumtársaktól... -
SunSoul
tag
válasz
Tauren45 #27521 üzenetére
Árakat nézted? Soundonsound-on és Gearslutz-on is jókat olvastam róla, de meg is kérik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest