- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #112497 üzenetére
Az alumíniumnak valóban alacsonyabb a hősugárzási együtthatója mint mondjuk a vasnak, de attól még a megtermelt meleg (ezt ugye az erősítő termeli, nem a borda) a szobába kerül, csak kicsit más formában, mintha egy nagy és nehezebb anyagból készült felület sugározná.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
ozzy711 #112055 üzenetére
Gondolkodtam a can-amp kit beszerzésén, illetve a nagyobb DIY kiteken is, de költözés miatt ez az év a lakásé, és még utána is nagy lesz a küzdelem a nagy Yamival
De valszeg először rokon hozd majd haza vám/áfa nélkül 2 canampot, amit árban úgy is el lehet adni majd itthon / vagy hifishark eu-ban.
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #112020 üzenetére
A DSP-s monitorokban fix a DAC, erősítő (ráadásul ezek nem is látszanak!), a hifistáknak nem sok varia marad velük kütyüzni, legfeljebb forrásoldalon.
Egyébként szerintem az ilyen monitoroknál még mindig a hangszórókészlet a leggyengébb láncszem úgy mint bármi más hifi láncnál és talán ez jobban ki tud jönni az aktív mivolt miatt. Hiába a legprecízebb váltás, ha a hangszóró eleve nem szól igazán jól vagy nekünk tetszően. Szerintem. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #112014 üzenetére
Nem Foobar-al játszol le, ez komplexebb dolgokat igényel. Én inkább átadnám VoidXs-nek, de kb. az a lényeg h több kimenetet ad ugye a gépre dugott (legyen 3) DAC-sereg (vagy 5.1 hangkártya, sokcsatornás DAC) és ezeket spéci driverrel/szoftverrel/konfiggal (Win, Linux) szétosztod, hogy 1-2 mondjuk mélyek bal és jobb, 3-4 közép bal-jobb, 5-6 magas bal-jobb. Ezután beállítod a csatikra a szűrőket, aztán vagy olyannal játszol le, ahol az audio path-ok konfigolhatók, vagy vmi köztes virtual réteget ad meg neki kimenetként. Most túrázok cimbikkel, de PC-n kb. ez a lényege, aki már foglalkozott ilyennel, szól (jelzek AMDFan-nek, neki így van pont).
PC-n sokat mókolós, de megéri. Tudás/türelem hiányában marad a miniDSP & Co. (Az is rohadt jó).
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #112004 üzenetére
Igen, ha így nézzük, akkor az aktív váltás is csak elvenni tud a minőségből, mivel mindenféle váltás csak szükséges rossz.
De ha jól sikerül egy váltás, akkor végeredmény több/jobb lehet, mint a részek külön-külön.
Egyébként az aktív váltás egyik hátránya, hogy a végfok zaja egy-az-egyben kikerül a hangszórókra. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #111813 üzenetére
Aha. Bár nem említi, milyen a belseje ennek a kütyünek, csak annyit, hogy lineár és AB osztály, ami ilyen elképesztőre mérődik, az szerintem halálsemleges és az a totálfélreállazútból-típusú történet.
NCore kb.
Még az implementációtól függően, de jobbféle TPA3116D2-kön is hasonlót észrevenni, jólmegfogott mélyek, természetesen közepek, szép magasak de nem az a kristálypohárt ütögetünk féle, hanem tényleg olyan finom...
Majd kiderül, ha már lesz valakinek.
Az lehet érdekes, hogyan érték ezt el. Nagyonprecíz feed forward + erős feedback egyaránt, GaNFET kimenet, sokminden lehet itt, ami ilyen szép négyszögjelet hoz. Erre utal a kimenő impedancia is, ami nagyonmagas damping factor-ra utal, ez feedback nélkül nem megy. Majd szétszedi vki és előbb-utóbb kiderül a turpisság, van sok jópofa design a neten (feed forward a Hegel-nél nagyon tetszett, mikor először láttam, Benchmark is tolja, másról még nem tudok).
Szóval én "semmilyennek" mondom a hangját - a szó legpozitívabb értelmében.
Aztán majd kiderül.Egyetértek egy kommentelővel, kicsit niché, "felesleges" terméknek érzem én is. Egyrészt sokmindenkinek bőven elég ez az erő, amit tud, otthon, ugyanakkor ha kicsit is fentebb kíván menni az ember, pláne 4 Ohm-on, már a hidalás se jön szóba, mert ez minimum 8-at kíván. (És állítólag eleve hidaltak a kimenetei, ergo két ilyen hídban a hidalt hidaltja lenne, ami működik épp, csak na). Viszont olyan szinten meghaladja a legtöbb eszközünk képességét a mai top (értsd: kék zónás) DAC és erősítő kínálat, hogy ezek az über eredmények számomra nem teszik vonzóbbá az LA90-et egy félkomoly NCore-nál, amiből röhögve kiesik 120W 4 Ohm-on és a határ a csillagos ég, ugyanúgy észlelési határom alatti paraméterekkel.
Pont írtunk pár sort denesdr-el Viber-en, neki is mondtam: nekem tökmindegy, hogy a szoba zajszintje alatt hány dB-vel van az erősítőm saját zaja, -3dB, vagy -30dB (ezerszer kisebb) : már az elsőt sem hallom, innentől kezdve vállvonós.
A csöviknél is a 90dB már nagyon jó érték, engem nem érdekel, ha a fülemmel a magassugárzó elé hajolva hallok egy kis "fffff"-t, amikor fél-1 méterről (nemhogy kanapéról, 2-3 méterről) síri csend van számomra, mert bement az észlelési határom alá.
Hát így vagyok ezzel is valahogy. Gyönyörű SINAD, de kenem a hajamra, ha egy kicsit is combosabb hajtásra van igényem, ugyanúgy szubjektíve és mérten is csodás paraméterekkel (lásd NCore-ok).
-
fererencz89
őstag
-
fererencz89
őstag
válasz
ozzy711 #111574 üzenetére
Már párszor leírtuk, ( én legalábbis ) hogy a zenehallgatás, mint hobbi elsődleges és legfontosabb eleme maga a szoba, annak rendbe tétele nélkül bármilyen drága rendszer csak félkarú óriás.
Igen, ezzel egyetértek.
Biztos, hogy van baj, de szerintem, habár nincs irányzottan kezelve a szobám, az átlaghoz képest nem annyira üres/csupasz a szoba.Hát, most szpotifájról, fejessel, kicsit idegesítő, kicsit sok a magas ebben a számban.
#111577Dißnäëß
Tervben van, hogy méretek, nagyon kíváncsi vagyok. Csak most szét van/lesz bombázva sok minden nálunk. -
törölt tag
válasz
ozzy711 #111567 üzenetére
Én is szeretem a régi rockzenét (is). Azért a stúdiótechnika fejlődését, változását is végig lehet követni a felvételeken, Jimmy Page például (gyakorlott és felkapott session zenészként) eljátszogatott a mikrofonok elhelyezésével, ezért is szól élethűbben a dob például a IV. lemezen.
Egy kis zeneajánló:
Hajdú Klára Quartet : Fúvom az énekem - a héten jelent meg, népdalok és jazz, szerintem nagyon jó (élőben is, ma például Szigetszentmiklóson lépnek fel)
Jimmy Page: Outrider ezt mostanában szereztem be, 1988-as darab. A CD is, de az nyilván utánnyomás lehet.
Albert King: Born Under A Bad Sign ez is új szerzemény, bár 1967-es. Az In Session is nagyon jó, ahol Steve Ray Vaughan-nel játszanak együtt.
És most lenne százéves Charles Mingus: ezt mindenképp érdemes meghallgatni, ha valaki szereti a műfajt, de nyilván mást is - én sajnos még nem ismerem behatóan a lemezeit.
A végére Luther Allison, őt pár éve fedeztem csak fel, ezt a lemezt meg tegnap dobta fel a Tidal
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #111557 üzenetére
Fotelből szakértünk mindannyian, kategorikusan nem zártam ki, de azért ide - többnyire - hifisták írogatnak, feltételezem, hogy ... szóval hogy jó ... amit ... vesznek... vettek ...
De amúgy igazad van, csak ... na. Túl messze vagyunk mi ahhoz, hogy fullvakon megmondjuk, inkább elmélet, én így közelítenék, aztán majd eldönti a delikvens, mi a jó út neki.
Persze, benne lehet egy vacak dóm, gyenge váltó, igen. De .. egyelőre .. no, szóval mérni kő. Mivel UMIK vagy ekvivalens nincs, a fülnél egy fokkal jobb az említett módszer, az meg kaput nyithat további, professzionálisabb nyomozásra, ha némi függönnyel, tilitolival nem múlik a dolog. Passz. Találgatunk
-
válasz
ozzy711 #111557 üzenetére
Miért, ki hallott már olyan rendszert, ami elcseszetten kevert, például idegesítően magasba húzó vagy tompán magasszegény felvételt is egyformán kikorrigál? (Persze nincs kétségem afelől, hogy lesz aki ilyennek gondolja a rendszerét.
) Ráadásul szerintem a jó rendszernek pont az a dolga, hogy a felvételek hibáit is megmutassa tűpontosan, ha van benne.
-
fererencz89
őstag
válasz
ozzy711 #111551 üzenetére
Hol keressem a hibát, ha a következőket tapasztalom (előadók, stílusok között ugrálva):
-Hol vannak a cinek, miért nincs magas?
-Ááá, de jó, minden a helyén!
-Fejem szétszakad, annyi a magas!Magamban? Az eszközökben? A szobában? A felvételekben?
Nálam sincs semmiféle hangszínszabályozás. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #111488 üzenetére
Lehet még jobb is, teljesen okénak tûnik nekem.. jól tudsz gyorsan is választani.
Kerámia.. van részlet akkor, vélhetôen. Hagynám örök életre, ha bejött. Jó doksi, jónak tûnô driver. Még a végén megjön a kedvem hozzá, hugoméknak is ezzel alkotni
Itthon kitôl ? (Vagy kintrôl jött?)
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #111482 üzenetére
88-90dB érzékenység az már átlagon felüli értéknek számít, a (valós) átlag az inkább 85-87dB és ez jelentős különbség, még ha elsőre blikkre nem is tűnik annak.
Itt jön a képbe Hoffman Iron Law-ja, miszerint ha azt szeretnénk, hogy a 88-90dB érzékenységű dobozunk elég mélyre tudjon menni, ahhoz fel kell áldoznunk a kis dobozméretet és itt már bukik is rengeteg leendő vevőnél a doboz, mert a zasszony nem tolerálja a hűtőszekrény méretű hangfalakat. -
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #111476 üzenetére
A megerőszakolás attól függ, hogy mi a cél. Lesugározhat egy 5 centis hangszóró is 20Hz-et -3dB-en, de az érzékenység és a maximális hangnyomás nagyon alacsony lesz és ha nem 2 centiről hallgatjuk, akkor nem fogunk a 20Hz-ből hallani semmit, hiába -3dB-en hozza a hangszórónk.
Egy fejhallgatóban mekorra hangszóró van? Max pár cm, mégis ki tudja adni a 20Hz-et is.A JBL-ek általában magasabb érzékenységű hangsugárzók, szóval ők inkább azt helyezik előtérbe a maximális sávkiterjesztés helyett.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
ozzy711 #111397 üzenetére
Nem egyedül élek ám abban a szobában.
Egyszerűen nincs hová tennem egy testesebb dobozt. Pl. egy Opera Seconda nulla eséllyel pályázna. Proacból is kb. D20 férne el. D30 már nagyon necces lenne, bár a D20 5500 Euro-s ára sem kicsit riasztó.Ja, most nézem, a D30 meg 9000 Euro, szóval erősen felejtős ilyenekre még csak gondolnom is. [link]
Ez meg az én (Studio148) dobozom utódja lett: [link] , ha érdekel, bár miért is érdekelne?
-
-
vlaca2
tag
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #111221 üzenetére
Ha annyira sokat hozna a konyhára, RCA-t nem is használnánk hifiben. De nem ez a szitu, sôt.
Én is a balanced híve vagyok, de én is otthon tök 8 bedugom-e egyáltalán az RCA-n a DAC-ot a fejes erôsítôbe, vagy sem, semmi nem jön át onnan tökig csavarva sem az erôsítôn.
Amit mondasz, az ettôl mûködik, csak ilyen pici távon gyakran a fülünk számára töknyóc + ha jók az eszközök, semmi gond a földdel.
Ettôl függetlenül én is tettem XLR bemenetet a csövire, fancy stuff.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #111216 üzenetére
Hát az is csini, de amúgy az interkonnekt hossz a legnyomósabb indok XLR mellett, ez meg itt - mivel nem a hangszórókhoz letett monoblokk - 0.5-1 méteren belül maradva szinte mindegy.
Persze ennyiért sokmindent bele lehetne tenni még, a fully balanced is hoz a konyhára valamit, de hogy a bemenet csak RCA, valszeg úgy voltak vele, bôven jó az is ekkora IC távokon.
-
Joe123
senior tag
válasz
ozzy711 #111210 üzenetére
Na pont ezt néztem én is, hogy ennyiért még csak nem is szimmetrikus. Full A osztálynak tippelem amúgy, standby 75W. Más kérdés hogy ilyen árkategóriában én már csak is aktív keresztváltást tudnék elképzelni, teljes tévútnak gondolom egy ilyen végfokért ennyit kiadni.
-
denesdr
addikt
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #110581 üzenetére
"A középsugárzóm ( focal audiom 6w )"akusztikusan is váltja magát" elég meredeken 3 khz- felett, így elég hozzá egy kondi+tekercs."
Így (is) van, mivel nem a passzív váltónk elektromos rendűségét halljuk, hanem a hangszórónk akusztikus átvitelét és ennek rendűségét/meredekségét, ki hogy nevezi.
Disznész által vázolt módszerhez az szükséges, hogy a hangszórónk nyers akusztikus átvitele teljesen flat legyen, lehetőleg minél szélesebb spektrumban, ezzel az az egy probléma van, hogy ez nagyon ritkán valósul meg, főleg miután a helyére szereltük a hangszórónkat a hangsugárzóban.
De nyilván ettől még mindenki úgy csinálja, ahogy neki jobban tetszik. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ozzy711 #110581 üzenetére
Bármi járható út, kérdés, mire milyen hatással vannak a "hibrid" (nevezzük így) megoldások. N+1 paramétert nem tudok kimérni ezekről sajnos (passzívnál maradva), negyedfok már sok ide (amúgy kívánatos lenne a FIR/brick-wall is akár)
, szóval úgy vagyok vele, hogy olyat építek, amiről tudok egy keveset legalább. Nem tudom hány dimenzióban kellene megvizsgálnom aprólékosan egy szimulátor kimenetét, görbéit, mind fázisra, mind csoportfutási időre, mind ringing-re, mind amplitúdóra, mind tranziens viselkedésre, mind ööö mivanmég ??? Szóval ez brutál sok.
Úgyhogy építsen azt mindenki, ami neki jólesik. Nálam annyi van, hogy ha a mérnök-fizikus hoz egy receptet, hogy "így főzz, ha jót akarsz", akkor úgy főzök. A kerámia Tefal indukciós is csak egy út, ugyanúgy, mint a bogrács a tűzön, vagy a 60-70-fokon szuvidálás. Ennyi a véleményem a témáról, kérem kapcsolja ki
(
)
-
Eugene Roe
őstag
válasz
ozzy711 #110470 üzenetére
Nagykerként aposztrofálják magukat, de ipari szabványoknak megfelel. Nekem itthon mindenhol ilyen van (akvárium, tv, stb.) Ha nagyon vicces kedvedben vagy, akkor mivel szerelhető, akár ennek is cserélheted a kábelezését
Egy legrand tudja a specifikációkat (16A) ez már sokkal több, mint amit egy Somogyiból kinézek.
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #110336 üzenetére
Igen, ezek a hivatalos kitek, amik gyártó [webshopjában] is kaphatók. Sajnos tényleg nem olcsó, a mono NC400 kit például drágább itthon, mint az összeszerelt [Audiophonics NC400 mono]
, amin ráadásul XLR, RCA, meg még 12V trigger is van. -
válasz
ozzy711 #109309 üzenetére
Ezen a vonalon elindulva dolgoztam egy frissítésen, ami ma lett kész. Sokan panaszkodtatok, hogy EQ-tól eltűnik teljesen a megszokott karakter, nálad például az erős V teljesen kilapult, emiatt volt a hiányérzeted. Bár a szoftvernek ezt elérni a célja, érthető, ha ragaszkodsz a megszokott hangképhez, erre lett most lehetőség.
Bekerült egy új célgörbe, aminek nem célja, hogy elérjen egy konkrét szabványos görbét, hanem pusztán annyi, hogy a két hangszóród egymáshoz tökéletesen közel hozza, felszámolja köztük a hangerőkülönbségeket, és valamennyit simítson az egyenetlenségeken, de nem túl durván. Ez a módja annak, hogy a rendszer legtöbb hibáját megjavítsa, beleértve az időbelieket is, miközben nem piszkálja túlságosan a spektrumot. A sokkal pontosabb teret ez is hozza, de a részletezésen nem javít annyit, mint a mozis módok, hiszen az a célgörbétől van. Így néz ki a gyakorlatban:
Innen tölthető le, és ezt kell bekapcsolni hozzá:
Kíváncsi vagyok, milyennek érzed a hangot így.
Oh, és a legjobb ebben a hifi módban, hogy bármilyen mikrofonnal működik, még egy headsetbe építettel is, egyáltalán nincs hozzá szükség semmi kalibrációra, hiszen csak egymáshoz képest nézi a két hangszórót.
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #109947 üzenetére
Pedig lehet a hangsugárzó: [MA GX100]
-
fehér_ember
addikt
válasz
ozzy711 #109919 üzenetére
Mondjuk arra mostmár kíváncsi vagyok, hogy ami méréskor berezonált, az pl. belekerült-e ide a torzításba vagy azt kiszűrte/kivette belőle a szoftver.
Ha megtalálom hogy lehet késleltetve indítani a mérést, akkor jövőhét közepén megismétlem úgy, hogy közben rátapadok az ajtóüvegre.
Azt az ajtót előbb-utóbb mindenképp készültem kicsit beborítani valamivel, hogy egy picivel jobban hangszigeteljen.
A dobozok mögé nem terveztem semmit, de a mérés után furdal már a mérésbogár. -
fehér_ember
addikt
válasz
ozzy711 #109874 üzenetére
bal szol, szoba torzit
jobb szol, szoba torzit
Megpróbálom egymás alá is őket spl-lel. Hogy látszódjon az, hogy ahol a hangnyomás kioltások vannak, azaz a beszakadások az spl görbén (pl. álló hullámok miatt ...stb.), azaz ott ahol harcolnak egymással/egymás ellen a hanghullámok, látszódjon, ott vannak a nagyobb torzítások.(Fapaci így mondta).
Tehát ahol egyiknél a minimumok, ott a másiknál a maximumok (persze csak ha amiatt, mint pl. említve lett)
Left
Right
-
doktordrog
aktív tag
-
fehér_ember
addikt
válasz
Még csak ránéztem.
Remélem az a mélyektől berezonáló valami látszik rajta amit halottam az elején, másképp nem annyira érteném a 200%-os torzítási adatot
Vagy csak ilyen van amikor olyat küldünk a mélysugárzóra amit már nem tud megszólaltatni?
Amúgy az egész elég pocsék ~460 Hz alatt, (akadnak 5% feletti huplik is).
Valami olyasmi rémlik hogy törekedni kéne az 1%-ra. -
fehér_ember
addikt
válasz
Jó hogy mondod, nem is néztem a
szobatorzításait, pedig fontos (mondjuk arról még nincs ismeretem azt hogyan kell javítani) . Most munkába vagyok, majd csak este tudok képernyő fotót küldeni.
Hátha azon látszik az az ajtórezonálás is amit pl. tegnap említettem, viszont csodálkoztam is hogy nem igazán volt nyoma a linkelt ábrákon (vagy a szoftver azt automatikusan figyelmen kívül hagyja?) -
doktordrog
aktív tag
válasz
ozzy711 #109876 üzenetére
Elvileg az adatlap alapján 8ohm-osak a hangfalak. Vagy ettől még eltérhet?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
ozzy711 #109700 üzenetére
nah, csak átmegy mit szeretnék (miért nincsenek itt gondolatolvasók)
XLR nyilván egy teljesen más történet, ez nem is volt kérdés.Ez esetben nem arról volt szó, hogy direkt kerestem valamit, sőt! Az tűnt fel, hogy nem úgy szól ahogy előtte. Visszaállítva meg minden oké lett.
-
válasz
ozzy711 #109570 üzenetére
Általában evidens a valóság, sosem segít a bonyolult választ keresni. A tudomány is röhejesen egyszerű, ha értelmesen van levezetve, nem pedig úgy, mint középiskolában, ahol csak hozzádvágnak 2000 képletet, hogy tessék, tanuld. Bizonyítottan a hangnyomáskülönbség az egyetlen lehetséges kábel okozta változás. Kilométeres távolságon megjelenik egy aluláteresztés, de ez már tényleg minden. Hogy a hangerőváltozást hogyan hallod, többször linkeltem róla videót, és mással is el tudod játszani, tényleg próbáld ki, mindig mókás.
#109574 Dißnäëß: Én mindig úgy csinálom, hogy előre legenerálom (random.org-on), melyik kábel mikor legyen bent, így hitelesebb, nem szólhat érte utólag sem. Volt már, hogy az első 4 ugyanarra a kábelre esett, és a tipp az volt, hogy A, B, A, B.
Nem szoktak felgyújtani, egyszerűen nem terjesztenek utána hülyeséget.
-
fererencz89
őstag
válasz
ozzy711 #109562 üzenetére
Igen, jó esetben nincs nagy különbség, de így mégsem fair a Tigris-felé teszt.
Azért, pl a belső kábelezés cseréje sem egész decibeles változást hoz, ső!
A nagyságrendekkel nagyobbat úgy értettem, hogy egyik egyértelműen kimutatható (bár füllel jó eséllyel nem is érzékeljük....), másik meg?
Nincs harag, természetesen!
-
-
-
bta1
őstag
-
-
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #109309 üzenetére
Így már látszik, hogy miért is célzod az 50Hz körüli tartományt az akisztikai kezeléssel. Kíváncsi vagyok milyen eredményt hoz majd nálad a gyapot a mélysávban.
Ahol boostolt a Cavern, ott meg is nőtt a torzítás, igazából ez nem meglepő.
Mekkora ez a helyiség egyébként? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest