- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Bogyó bá' #118162 üzenetére
Lehet, hogy kellett egy túladagolás belőle ahhoz, hogy valaki ezt a csatornát elindítsa.
-
-
fehér_ember
addikt
válasz
Bogyó bá' #118098 üzenetére
És hogyan társítod két süket nyanya beszélgetéséhez az Audiofileket?
Mások azokat is audiofileknek gondolják akik kábelek, kondik, ...stb. hangjában különbségeket vélnek felfedezni. Vagy azok csak a hifisták? És akkor kik az Audiofilek? Egyáltalán melyik a súlyosabb vád ezen a helyen? Tisztázni kellene a műszaki alapfogalmakat -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #118075 üzenetére
Hát igen, drága hobbi a DIY.. mikor a trafós cégnél kiderült, hogy az igényeimnek megfelelő toroidot mennyiből készítik el, nyeltem egy nagyot. Aztán mentem előre, muszájból, mert hogy én olyat nem tekerek magamnak, az biztos. De úgy voltam vele, ez legalább életem végéig trafó lesz, a hozzátartozó áramkörrel együtt. Faék az egész. Egy drága faék.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #118045 üzenetére
Hát még ha elkészül már a "nagyvas". Azon lesz 8 a tetőn, meg 2 benne.
Sajnos addikt cuccok ezek a zenélő lámpák.Szerk.: 250-es 770. Utáltam. Megszerettem. Megimádtam. Megérkeztem ezzel a kombóval jó időre most fejes terén, nincs bogár, ami bejön az ajtón kaparni.
#118046 képzelem, nálam most előző képemen a teás tányérka látszik, meg a szotyis zacskó széle.
-
BIGi75
senior tag
-
denesdr
addikt
válasz
Bogyó bá' #118014 üzenetére
Egyrészt igen, másrészt ha nem lenne ilyesmire kereslet, akkor nem is foglalkoznának vele a gyártók sem és helyette lehetnének értelmesebb fejlesztések, eszközök. De ez nyilván túl utópisztikus elképzelés.
Meg hát mennyivel egyszerűbb egy ilyet bepattintani a rencerbe, mint akusztikai panelekkel és tsaival szenvedni. -
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #34442 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Nem lemezjátszóról hajtanám meg, hanem cd-ről vagy valami médialejátszóról. Tényleg, létezik olyan cd, amihez lehet külső merevlemezt csatlakoztatni, hogy a flac zenéim le tudjam játszani?
Illetve még egy kérdés motoszkál a fejemben.
Minőségi zenéhez mennyire elengedhetetlen az XLR csatlakozók megléte? Vagy nekem tökéletesen megfelel az RCA? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest