Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Helló mindenki!
Rég jártam erre, szeretnék segítséget kérni.
Gyorsan felvázolom a rendszert és leírom mi bajom.Adott egy PC - > USB (8fm hosszabbító) -> SB XFI HD külső hangkártya
Ebből a hangkártyából Analóg RCA(1.5fm Piros Audioquest?) megy a Vincent SV123-ba
És megy optikai kábel (Ibra 8fm) vissza a szobába CA MinX XI Erősítőbe.Ez a rendszer van a házban 4hónapja költöztem be és eddig rendben volt minden.
Viszont Tegnap azt vettem észre hogy a Vincent és MA RX8 pároson AUX bemeneten irdatlan nagy zaj lett. Nem serceg inkább búg/zúg. De olyan erős lett hogy kb 25% hangerőn 2-3 méter távolságban is tisztán hallható a búgás (szakadt kint az eső és kb annyira hallottam mint az eső hangját be a házba)Na mármost a rendszerben SEMMI nem változott.
Úgy használom hogy Windowsban a tálcán választom ki hogy Optikai vagy az Analóg felé menjen a jel.
A búgás akkor is megvan ha a PC-n az optikaira állítom a hangot de AUXon a Vincent ugyan úgy búg.
A PC és az Erősítők egy fázison vannak. A Vincenthez vettem valami zöld tápkábelt 20k körül nem jut eszembe a neve.
Tehát pont abban a Láncban minden kábel minőségi.Eddig is volt egy minimális zaja de nem sok de ugye az új rendszer meg a hosszú kábelek miatt ezekre kifejezetten figyeltem.
Nem volt eddig baj vele most meg a semmitől.Van valami ötletetek mi történhetett?
(Nem tudom számít e vagy van e köze hozzá de mostanában a PC-re dugott mikrofonnak is van egy nagyon apró recsegése ami eddig nem volt.Még arra gondolok, hogy a PC az asztal mellől most került az Asztalba, lehet pont úgy megy valami 230-as kábel hogy bezavar az USB be? (Amúgy külön van húzva minden max ott tud találkozni)
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS routerek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest