Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz dgyuri0123 #69117 üzenetére

    Na akkor az első-élményes nem-objektív beszámolóm:

    Amikor leültem meghallgatni, addigra a DAC új lineáris tápja kb. 25-30 órát, az IC kábel 3 órát járatódott. Nem tesztelés-szerűen hallgattam (sok számba többször belehallgatni), nem ez volt a cél, hanem zenét hallgattam, albumokat végig: egy Z-mag tesztlemezt (ezen jó minőségű felvételek vannak, mindenféle stílusban) utána Marcus Miller - Silver Rain, végül Arne Domnerus - Jazz at the Pawnshop

    Nagyon kafa a hang, tetszik! :D Ennyi járatás után már nem volt semmiféle kevés-mély probléma, viszont a DA300 gyári táppal kissé mosott-terjengős mélye rendbe jött (ez zavart korábban), pontos, elegendő. A tér nagyobb, egyben stabilabb felépítésű. Talán ennyi lehet a táp-hatása, bár a nagyobb tér az IC miatt is lehet. Amit inkább az IC számlájára írok (ez az egészből a nagyobb változás), az a jóval tisztább hang és a sokkal nagyobb felbontás. Különösen kiemelem a szaxofon legfelsőbb hangtartományának a résztelességét (finn- gomb sincs ez milyen frekvenciatartomány), ami élőben jelen van és korábban hiányoltam.

    Amit keveslek a korábbiakhoz képest (ez a sztereó helyett használt mozierősítő hiányossága, korábban már megállapítottam) az főleg a nagyobb (mikro)dinamika és a hangszerek teste - testessége(?) amitől valóságosabb - "jelenlévőbb" az adott hangszer.

    6-kor keltem és nagyon várom már a 9 órát, ami után hétvégén illendő indítani a zenebonát...

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák