- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Aktív témák
-
szokei
tag
Megoldódott a gond , a memória volt a ludas.Érdekes, a memteszt futott töb órán keresztül ,hiba nélkül.De ha telepítettem már a telepítés sem futott le rendesen. (nem találta a felmásolt fájlokat) Kicseréltem 2db 512MB S3+ -ra és láss csodát minden rendben van. Tanulság számomra nem minden a memteszt.Attól ,hogy hiba nélkül lefut még lehet gond a memóriával.
-
szokei
tag
most cseréltem le a tápot 420 csifire dettó ugyan az mint eddig ÚJRAINDÚL
-
szokei
tag
Probléma még adott de mivel nagyon kellett dolgozni gondoltam visszaveszem az fsb-t 166-ra így tisztán olyan mint egy 2500-as barton és érdekes módon tökéletesen ment 3 óra capture szerkesztés stb stb és teljesen stabil volt.
Új hibára derült fény a tápom coolink ap 400-as 350W@400. Ha 2500+ ként megy az 5v monitorozva 4,9 volt de ha 3200+ 4,8v csak lehet hozy itt van a kutya elásva? -
szokei
tag
-
szokei
tag
érdekes a dolog a lap hő nem sok 40c ez szerintem elmegy
-
szokei
tag
hát elég meleg holnap megnézem
-
szokei
tag
Segítséget szeretnék kérni van egy Asus a7nux-e deluxe alaplapom 3200+ barton procival 1GB samsung 400-as DDR 1db 160 as sata seagate 1db 120 ide seagate lg dvd író asus dvd olvasó 400-as coolink táp coolink hűtő 61c fokot mutat a pcprob és újraindul a lap van valakinek hasonló összeállítás segítség kellene illetve tapasztalat
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest