- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
slyking
csendes tag
7up
-
slyking
csendes tag
hi all!!
hát ahogy olvasgattam eme topikot, kezdem azt hinni hogy az alapjappal lehet a gebasz!!
mivel nekem is haonló prolémáim vannak..
gondol egyet és restartolja magát de főleg játék alatt (ut2004)kék képernyő egy pillanatra és már megy is a restart!!!
és rohadt dühítő
szóval minden segítséget meg köszönnék..
KONFIG
alaplap: a7n8x-e deluxe
procc: 2800+
vga: 9600nonpro-----------------nemcsak a 3d igényes folyamatoknál van restart
ram: 2*512Mb kingston --- (most lettek cserélve)és a régi ramokkkal is újra indult)
vinyó: 120Gb sata
200Gb sata
táp: 400w ------------------------(szóval ez sem hiszem hogy gond)
egyébVD-rom DVD-ram
ha esetleg valamire kíváncsiak lennétek kérdezzétek... -
ceka
tag
Hát mindig ugy csináld hogy kicsit növeld meg a proci MHz-ét és adjrá egy kis feszültséget kis lépésekben ahogy lehet és mindig le kell tesztelni vagy 3D Mark-kal ( a 2005 ös verzió már elég rendesen terheli az ember gépét) és ha ott kilép vagy ujraindul akkor adj rá egy kis feszt megint addig amig jó nem lesz!De inkább azokkal a játékokkal probáld ki amelyikeknél kilépett és ugy állítgasd a feszültséget. De aztán lehet hogy nem birja majd a procid azt a huzást se de azért proba cseresznye, nemde?
-
Dani-SKA
csendes tag
Hellótok!!!
Az lenne a problémám,hogy az újabb játékokból kilép a gépem pl.:NFS Mw.de csak akkor ha a 2500+ os bartonom 2500+ on megy.ha a biosba leveszem az fsb-t 133 ra akkor nem lép ki.
Segítsetek mi lehet a probléma.
köszi mindenkinek.
By DaniMár többhelyre írok de semmi biztató!Segítsetek!
-
Májsztró
addikt
-
ceka
tag
Halee!
Az lenne a problémám hogy nekem is ilyen konfigom van Asus A7N8X-E Deluxe és 3200+ Barton magos procim van...
Az lenne a gond hogy a gépem mindig totál jól ment semmi gondom nem volt semmivel...aztán 9600XT-m behalt memória hibás lett vagy nem tom furcsa csikok a képernyön meg minden...kicseréltem egy 6600GTre és látszólag minden működött de mikor beléptem a játékba textura hibák fogadtak és néha néha ujraindul általában 3Ds megterhelésnél...Videokarimat visszavitettem ujjat kaptam de ugyan ez volt a gond, kiprobáltam más videokarival szintén ez a gond szal nem a videokártyával a probléma memóriát most vettem bele nem rég és kiprobáltam egy darab 512 rammal és ugyanigy ez a baj szal nem tom mi lehet vele táp is jó!!!
KÉRLEK SEGÍTSETEEEEEEEEEEEK!!!! -
szokei
tag
Megoldódott a gond , a memória volt a ludas.Érdekes, a memteszt futott töb órán keresztül ,hiba nélkül.De ha telepítettem már a telepítés sem futott le rendesen. (nem találta a felmásolt fájlokat) Kicseréltem 2db 512MB S3+ -ra és láss csodát minden rendben van. Tanulság számomra nem minden a memteszt.Attól ,hogy hiba nélkül lefut még lehet gond a memóriával.
-
szokei
tag
most cseréltem le a tápot 420 csifire dettó ugyan az mint eddig ÚJRAINDÚL
-
nemtommi
senior tag
Nekem volt régebben egy Soltek SL75FRN2-L lapom, ami simán ment 2400+ thortonnal, majd 2500+ Bartonnal is, de miután beletettem egy 3000+ Bartont (FSB400) állandóan problémák voltak a lappal, de nálam legtöbbször az jött elő, hogy bekapcsolni sem tudtam a gépet, csak ha előtte teljesen áramtalanítottam. Visszavittem a lapomat gariba, először azt mondták meg tudják csinálni, majd két hét után cserélték. Nekem is Coolink AP400X12-es volt, de előtte és utána sem volt vele gondom. Mit értesz az alatt hogy 350W@400?
-
szokei
tag
Probléma még adott de mivel nagyon kellett dolgozni gondoltam visszaveszem az fsb-t 166-ra így tisztán olyan mint egy 2500-as barton és érdekes módon tökéletesen ment 3 óra capture szerkesztés stb stb és teljesen stabil volt.
Új hibára derült fény a tápom coolink ap 400-as 350W@400. Ha 2500+ ként megy az 5v monitorozva 4,9 volt de ha 3200+ 4,8v csak lehet hozy itt van a kutya elásva? -
-
szokei
tag
-
szokei
tag
érdekes a dolog a lap hő nem sok 40c ez szerintem elmegy
-
szokei
tag
hát elég meleg holnap megnézem
-
nemtommi
senior tag
Csak megtaláltam, hogyan hívják ezt ASUSéknál:
ASUS C.O.P (CPU Overheating Protection)
Szal valami hasonlót keressél.
Amúgy milyen CPU hűtőt használsz? -
szokei
tag
Segítséget szeretnék kérni van egy Asus a7nux-e deluxe alaplapom 3200+ barton procival 1GB samsung 400-as DDR 1db 160 as sata seagate 1db 120 ide seagate lg dvd író asus dvd olvasó 400-as coolink táp coolink hűtő 61c fokot mutat a pcprob és újraindul a lap van valakinek hasonló összeállítás segítség kellene illetve tapasztalat
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest