Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Aktív témák
-
patik
csendes tag
Kösz mindenkinek a segitséget. :))
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
Hát remélem hogy csak rosszul van rádugva. :F
-
patik
csendes tag
Az egészben az a szar hogy multhéten adtam el és most viszem neki. :O
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
Hüha félreértettél valamit. NEM a ventilátor berreg, a speakerből jön olyan hang. Annyira nem ganék hogy megállitsák a ventilátort.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
ha csak a proci van benne akkor is berreg. De van még valami. ezt el is felejtettem. elöször amiko bekapcsoltam akkor, félig betöltődött a Windows. Utána kezdett el berregni. Először halkan majd hangosodott és elment a kép a monitorról.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
Nincs rajta az egér ill bill. sem. De most hogy mondjátok, lehet hogy a Power Sw , Reset Sw - vel hülyültek. ezelőtt mindig normálisan elsőre indult. Azokat a bekötéseket pedig nem tudom biztosra hogy hogyan kell bekötni.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
1. Nem indul el akkor sem.
2. Be van kötve hisz onnan jön a hang.
3. Erről most nem tudok nyilatkozni, mert egyetemen vagyok, de nem vettem észre. Mennyire látszik hogy puposak? -
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
A hiba körülményeit nem tudom mert a koleszban van a gép és amikor hazamentem akkor még jó volt, de amikor visszamentem akkor már rossz. A szobatársaim pedig váltig állitják hogy be sem kapcsolták (mondjuk ez elég hihetetlen) Csak azt láttam hogy előlap hátlap leszedve + sunyitás. De ha rájövük hogy mi a baja és ők tették vele akkor behajtom rajtuk. :DD
-
patik
csendes tag
Helosztok! Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom hogy mi van a gépemmel. Amikor bekapcsolom akkor nem reagál, ill. reagál csak úgy, hogy olyan hangot ad ki mintha a proci ventillátorához nyomnék egy fogpiszkálót. Ilyen kattogó hangot ad ki. Nem tudom hogy mi lehet a baja, már úgy is próbáltam hogy kihúztam minden vinyót, cd-t, kiszedtem a hangkártyát, memóriát, videokártyát, igy azokkal elvileg nem lehet baj. vettem új 400W-os tápot igy az sem lehet a hiba. Meghalt a procihütő? Segitsetek Please!
:O
Aktív témák
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest