Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
patik
csendes tag
Kösz mindenkinek a segitséget. :))
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #27 üzenetére
Hát remélem hogy csak rosszul van rádugva. :F
-
patik
csendes tag
Az egészben az a szar hogy multhéten adtam el és most viszem neki. :O
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #22 üzenetére
Hüha félreértettél valamit. NEM a ventilátor berreg, a speakerből jön olyan hang. Annyira nem ganék hogy megállitsák a ventilátort.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #12 üzenetére
ha csak a proci van benne akkor is berreg. De van még valami. ezt el is felejtettem. elöször amiko bekapcsoltam akkor, félig betöltődött a Windows. Utána kezdett el berregni. Először halkan majd hangosodott és elment a kép a monitorról.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #9 üzenetére
Nincs rajta az egér ill bill. sem. De most hogy mondjátok, lehet hogy a Power Sw , Reset Sw - vel hülyültek. ezelőtt mindig normálisan elsőre indult. Azokat a bekötéseket pedig nem tudom biztosra hogy hogyan kell bekötni.
-
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #6 üzenetére
1. Nem indul el akkor sem.
2. Be van kötve hisz onnan jön a hang.
3. Erről most nem tudok nyilatkozni, mert egyetemen vagyok, de nem vettem észre. Mennyire látszik hogy puposak? -
patik
csendes tag
válasz
Il Padrone #3 üzenetére
A hiba körülményeit nem tudom mert a koleszban van a gép és amikor hazamentem akkor még jó volt, de amikor visszamentem akkor már rossz. A szobatársaim pedig váltig állitják hogy be sem kapcsolták (mondjuk ez elég hihetetlen) Csak azt láttam hogy előlap hátlap leszedve + sunyitás. De ha rájövük hogy mi a baja és ők tették vele akkor behajtom rajtuk. :DD
-
patik
csendes tag
Helosztok! Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom hogy mi van a gépemmel. Amikor bekapcsolom akkor nem reagál, ill. reagál csak úgy, hogy olyan hangot ad ki mintha a proci ventillátorához nyomnék egy fogpiszkálót. Ilyen kattogó hangot ad ki. Nem tudom hogy mi lehet a baja, már úgy is próbáltam hogy kihúztam minden vinyót, cd-t, kiszedtem a hangkártyát, memóriát, videokártyát, igy azokkal elvileg nem lehet baj. vettem új 400W-os tápot igy az sem lehet a hiba. Meghalt a procihütő? Segitsetek Please!
:O
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest