Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
patik
csendes tag
Helosztok! Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom hogy mi van a gépemmel. Amikor bekapcsolom akkor nem reagál, ill. reagál csak úgy, hogy olyan hangot ad ki mintha a proci ventillátorához nyomnék egy fogpiszkálót. Ilyen kattogó hangot ad ki. Nem tudom hogy mi lehet a baja, már úgy is próbáltam hogy kihúztam minden vinyót, cd-t, kiszedtem a hangkártyát, memóriát, videokártyát, igy azokkal elvileg nem lehet baj. vettem új 400W-os tápot igy az sem lehet a hiba. Meghalt a procihütő? Segitsetek Please!
:O
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest