- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Subscribers will have access to ongoing content updates, expected to be released every two or three months.The initial content updates will include more monsters, more weapons, additional item sets and special quests for ultimate items.
(hát azért az,hogy az updateket is csak az előfizetők kapják meg...
)Additionally, subscribers will be allowed 12 character slots instead of 3 (ez tényleg nem létszükség),access to a Hardcore mode, special PvP arenas and a PvP ladder (ahogy ez sem), the ability to bypass server queues (nem árt,ha nem kell hossz órákat várni), a shared storage space with room for 40 items instead of 20 (megint attól függ,hogy mennyire akarsz kényelmesen ellenni), the ability to create guilds, the ability to achieve officer status in guilds, and 24-hour customer support.
Az utolsó három nem rossz,de szerintem sokaknak megfelel a sima member státusz,a 24 órás vásárlói támogatás pedig alap lenne bárkinek.Összegezve szerintem az első rész elég zavaró lesz,de talán én is megveszem a játékot,ha van kivel játszani ???

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)