Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Subscribers will have access to ongoing content updates, expected to be released every two or three months.The initial content updates will include more monsters, more weapons, additional item sets and special quests for ultimate items.
(hát azért az,hogy az updateket is csak az előfizetők kapják meg...
)Additionally, subscribers will be allowed 12 character slots instead of 3 (ez tényleg nem létszükség),access to a Hardcore mode, special PvP arenas and a PvP ladder (ahogy ez sem), the ability to bypass server queues (nem árt,ha nem kell hossz órákat várni), a shared storage space with room for 40 items instead of 20 (megint attól függ,hogy mennyire akarsz kényelmesen ellenni), the ability to create guilds, the ability to achieve officer status in guilds, and 24-hour customer support.
Az utolsó három nem rossz,de szerintem sokaknak megfelel a sima member státusz,a 24 órás vásárlói támogatás pedig alap lenne bárkinek.Összegezve szerintem az első rész elég zavaró lesz,de talán én is megveszem a játékot,ha van kivel játszani ???

Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)