Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hello!
egyszerű:
3 karid megmarad vagyis továbbra is használhatod
a többi karakteredet befagyasztják és addig nem használhatod még nem fizetsz újra elő
az elit cuccokkal szintén ez lesz vagyis nem használhatod őket
a láda az jó kérdés, szerintem ahogy kipakolod úgy csappan a felére a tárhely
guild lol tag leszel
ha van más előfizető az lehet hogy átveszi a helyed ,de kitudja lehet, hogy egyszerűen megszűnik a klán
(bár nem hiszem, ha mindent megőriznek kari stb akkor ezt miért törölnék? nem ez a cél ...)
kérdéseket a HG:L-al kapcsolatba lehet feltenni itt vagy akár itt:
[link] -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hát ez az amitől tartottam/tunk..
DE emiatt azért sem fogok vmi 8800-at vagy hasonló karit venni.., sztem elég élvezetes lesz ez a gém a DX9-es effektekkel is... -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Remélem hozzánk is hamarosan elér a Collerctor's, tuti megrendelem/veszem

-
frame>24
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
milyen polipszájú ott az ördög....

mér ócsóbb? - jah, mer' nyugaton az eladás a cél, Mo.-on pedig a vásárlók átbaszása. mindenhol, minden téren, minden mennyiségben.
szégyen és gyalázat. -
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én is ugyanezt tervezem, bár a dombornyomott kártya hiányában lehet hogy még ha akarnék se tudnék előfizetni
Mind1, majd kitalálok valamit, ha az első pár hónap után úgy döntök, hogy megérné. Mindenképp több előfizetőt tudnának bezsebelni, ha kitalálnak valami okos helyi-fizetési módszert, remélem így lesz..
Egyetlen esélyes esemény, ami eltántoríthat a játék eredeti azonnali megvételétől, az az SC2 korai megjelenése
HW-re felkerült egy új, co-op múvi (59mb): [link] -
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem sikerült megtalálnom a mintapéldáját a pénzközpontú online játékoknak, nevezetesen a Silkroad Online-t. Maga a játék első ránézésre elég ígéretesnek indult, lehet munkát vállalni, látványos grafika, meg az egésznek volt atmoszférája, csak a küldetésekre nem maradt a fejlesztőknek ideje (vagy súlyosan nélkülözték a kreativitás csíráját is). A lényeg, hogy ez egy ingyenes MMO elvileg, gyakorlatilag pedig vannak ''fizetős extrák'', amik nélkül nem igazán lehet hatékonyan játszani, pl a 200% xp helper, ami nélkül kb 10 hónap lenne elérni a power levelt (ráadásul a gagyi küldetések miatt súlyosan szenvedősek a ''nyírj ki 3x1000 valamit, gyűjts össze 5x300 izét'' féle küldetések), ráadásul normális fegyverre is lényegesen kevesebb esélyed van, mert az alkímiához szükséges alap dolgokat is csak pénzért veheted meg. Online support egy plátói fogalom, egyszerűen nem lehetett semmilyen kapcsolatot teremteni a játék üzemeltetőivel (pedig nagyon sokszor lett volna miért). Írtak egy játékot, beetették a népet az ingyenes szöveggel, és onnantól csak ültek és gyűjtögették a pénzt, nem foglalkoztak senkivel és semmivel. Néha nyitottak egy új servert, ami úgy kb nyitás után 3 órával ugyanúgy zsúfolásig tele volt mint az előző 10....
Egy szónak is száz a vége, ők pl nagyon nem érdemlik meg a pénzüket, viszont ha a Flagship tényleg betartja az ígéreteit (folyamatos update-ek, event-ek, új mobok, fegyverek, kasztok(!), skillek), akkor az ember valóban minőségi szolgáltatást kap a pénzéért, ráadásul a kategórián belül egy nagyon korrekt árért.
Ez van, kapitalizmusban élünk, én még anno a fizetős wc-k létezésén is fennakadtam, innentől kezdve már nem lep meg semmi....
-
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kérdezd a Flagship illetékeseit

-
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nem, viccből irtam

nem mintha én fizetnék egy olyan szolgáltatásért amit megkapok ingyen is. abban amit belinkeltél abban is látszik, hogy ez az epic cucc csak arra jó, hogy megmutasd a többieknek, hogy te milyen király vagy hogy ilyen cuccaid vannak, mert ugyebár azt írták nem tud többet mint a többi csak jobban néz ki, tehát képmutatásra megy a dolog szerintem...
persze van néhány dolog ami jól jön, pl kevesebb lag stb
de ez csak az én véleményem. úgy tűnik akkor neked más -
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
valószínűleg aki elkezdi fizetni azt az 1.800ft az fogja is. persze de előbb utóbb megunja de addigra már nem fog számítani mert lesz más amiért fizetni fog és játszik, tehát a hellgate-et már nem veszi elő így mind1, hogy 12 vagy 3 karakter közül választhat
-
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ne keverd a szezont a fazonnal - nem a WoW volt az első fizetős MMORPG, csak ez szólt a legnagyobbat (előtte is voltak ilyenek nem kevesen, pl. Everquest, Ultima Online, Asheron's Call, Dark Age of Camelot, Anarchy Online stb.)
Ráadásul itt bizonyos feature-ök használatáért kérnek majd díjat. A Fileplanetnél nem zavar, hogy előfizetőknek nem kell várni a letöltésnél, mert garantált sávszélt kapnak?
-
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kit érdekelnek a játékfejlesztők? Miért sajnálnám őket? Nem segélyt fizetnék (ha fizetnék) nekik, hanem a saját szórakozásomra fordítanám a pénzt. Buliban nem szoktál kiakadni, hogy belépőt szednek? Hiszen a DJ kapja a lemezek után a lettát, még pénzt kér azért is, hogy játsszon?!

Na most mondjuk vegyünk egy server admint, 3 évvel a játék kiadása után, pl még mindig játékeladásokból kapja a fizetését? Minél hosszabb ideig népszerű a játék, annál több pénzt emészt fel a fejlesztőknek? Vagy hogy gondoltad?
Én egyedül azt nézem, hogy egy adott minőségű szolgáltatás az adott áron nekem megéri-e. Ez majd kiderül, de jó eséllyel nem fogok fizetni azért, hogy online játszhassak a Hellgate-el, ha egyszer ezt biztosítják ingyenesen. -
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
És mennyibe került maga a fejlesztés szerinted?
Mennyibe fog kerülni a következő játék, esetleg egy kiegészítő fejlesztése? Yahh, értem, inkább adják ki félkészen meg bugosan, amikor elfogy a pénz, nem, nem fogsz anyázni ilyen esetben... 
Gondolkozz már egy kicsit. Ha nem tetszik - ne vedd meg, csókolom, probléma megoldva. -
Nimrod
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mi ebben a felháborító? AO-nál pontosan ugyan ez van, csak mások a számok és a nevek. Az már meg teljesen korrekt.
-
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kicsit MMO-jellege van a dolognak - van pár olyan, ami ingyenes ugyan, de ha fizetsz, extrákat kapsz. Valahol jogos - a szerverek fenntartása, a support, az update-ek fejlesztése pénzbe kerül, aminek meg kell legyen a fedezete...
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Háth igen, sajnos eléggé halódik a totyik..pedig várnám az infókat, mert itt kinn Romániában elég ritkán tudok netközelbe lenni

-
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én a Mythos bétára jelentkeztem, nem a HG:L-re

-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Sajna nem, sőt én még mindig nem kaptam visszaigazoló mailt se..

-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jó kérdés.., gondolom majd vhonnan le lehet tölteni a game bétáját aztán go online és indul a hentelés, ha vmi bug van küldhetsz reportot, meg a fejlesztők is folyamatosan figyelik bugokat
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
akkor majd mesélek, h milyen volt a béta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nah megnéztem én is!
nekem is jobban tetszika belső nézet! 
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem jobban bejön a TPS
, még jó, hogy lehet válogatni 
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jó a videó!!
nekem nem akad
Most legalább lehetett látni a karikból vmit action közbe
Valóban kicsit Diablo szerű a felépítése a gaménak, látszik ottvan balra lenn az élet, jobbra meg vmi mana-szerűség.
A választható karakterek is hajaznak a dióra, a Cobalist meg a Templarok nagyon ott vannak
, poén ahogy a Cobalist idézi magának a segítő szörnyeket, Templar meg úgy zúz mint a barbár anno
Jó kis gém lesz ez
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nemigen tok honlapot szerkeszteni
, meg sajna nincs is rá időm... -
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
én spec a megjelenésre írtam azt hogy ''reméljük ez nem ilyen lesz''

[Szerkesztve] -
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Inkább hiszek az amazon.com -nak, mint a galaxisnet-nek

IGN-en is az amerikai megjelenést Oct. 31-re írja [link]
Az angol amazon szintén aug. 31-re, de ott még az ár is £26, minden esetre gyanús...Vagy-vagy. -
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Pedig milyen jó lett volna!Na majd ''cseszünk'' neki valamit úgyis!!!

-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
virágbolti verzsön nem kóser?

-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hát erre inkább nem írnék semmit!
Elég sok WOW-ost láttam már és mind azt mondja, hogy hú de király, meg megveszem eredetibe, meg fizetem, meg minden, na én ilyet nem csinállok egyik játék kedvéért se!
Sajna sok embert be lehet hülyíteni, még jó hgy ki se próbáltam azt xart még én is elkapnám a függőséget bár nemhiszem! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább elköltöm hardwerra a pénzt...

-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az konnyen meglehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent mar elo lehet rendelni a gamet: [link] -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igen az a fizetősdi elég nagy mocsokság.., de legalább nyomhatod a multi részét még ha nem is lehetnek olyan jó cuccaid mint a fizetősöknek..

-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
jaja, már én is nagyon várom, bíztatóak a képek meg a múvi is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha van más előfizető az lehet hogy átveszi a helyed ,de kitudja lehet, hogy egyszerűen megszűnik a klán
(bár nem hiszem, ha mindent megőriznek kari stb akkor ezt miért törölnék? nem ez a cél ...)
DE emiatt azért sem fogok vmi 8800-at vagy hasonló karit venni.., sztem elég élvezetes lesz ez a gém a DX9-es effektekkel is...

Mind1, majd kitalálok valamit, ha az első pár hónap után úgy döntök, hogy megérné. Mindenképp több előfizetőt tudnának bezsebelni, ha kitalálnak valami okos helyi-fizetési módszert, remélem így lesz..

Valóban kicsit Diablo szerű a felépítése a gaménak, látszik ottvan balra lenn az élet, jobbra meg vmi mana-szerűség.
, meg sajna nincs is rá időm...