- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magatkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Örülök neki, hogy találtam ezt a fórumot és legalább aktív is a közösség.
Nekem másfél hete megy a Sensecap-em, tetőtéren belül a legmagasabb pontra, kb 7 méteres magasságban van hozzá egy 5,8DBi-os antenna felrakva és wifire van kapcsolva. 3-an vagyunk a hex-ben, de mindenkitől több mint 300méterre vagyok. 0,316HNT-t csinált eddig a miner, kezdetekben 0,27-es transit scale volt, sajnos tegnapra ez lement 0,24-re. Pénteken hozta ez idáig a legtöbbet, de sajnos azóta csökkent az earning. Van 15db witnessem.
Vettem egy kültéri antenna tartót, segítene valamit ha kiraknám ? Le kell földelnem az antenna tartót? A tető legmagasabb pontja fölé mondjuk 5cm-el lógna feljebb az antenna, így lenne 7,4méter magasságban. DNY-i irányban van egy 10-emeletes szalagház.
Az lenne még a kérdésem, ha áthelyezem egy másik helyre, ahol senki nincs a hex-ben, de viszont csak beltérre földszinti kertesházba tudom rakni, jobb earninget tudnék ellérni?Köszönöm a válaszokat!
-
Janaboy
veterán
válasz Magatkrisz #803 üzenetére
Reward scaling nem a magasságtól függ.
Ajánlom a hotspotty térkép böngészését és ott mutatja a layereket ahol gond van.
100-200 métert tudod mozgatni a térképen (fizikai mozgatás nélkül), persze pénzbe kerül.Janaboy
-
bandigno
senior tag
válasz Magatkrisz #803 üzenetére
Szia! Tedd ki mindenképpen! A scale-lel egyelőre ne foglalkozz, a jó pozíciót találd meg, mindenképp kültéren!
[ Szerkesztve ]
-
Magatkrisz
csendes tag
válasz Szabikaa20 #754 üzenetére
szia,
innen tudsz előrendelni, 2 hónapot kell rá várni.
https://www.passion-radio.com/miners-hotspot/sensecapm1-1569.html
600eur kb házhozszállítva.
Továbbá bármikor visszaadják a pénzt, ha meggondolod magad.
-
Heno1974
csendes tag
válasz Magatkrisz #809 üzenetére
Helyileg hol is?
-
bandigno
senior tag
válasz Magatkrisz #808 üzenetére
Minél magasabb, annál jobb, röviden! Nem ismerem ott a domborzati viszonyokat és azt sem vágom h milyen és mennyi magas épület van! Vascsövet is lehet kitolni a tetőre, 2-3 métert nyersz vele!
A földelést meg saját belátásod szerint szereld be, ebben nem "lehet" tanácsot adni. -
Szabikaa20
őstag
válasz Magatkrisz #811 üzenetére
Szia!
Köszi a linket! Ez már kipróbált shop akkor?Vámmal stb mi a helyzet?Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
H.lacika
tag
válasz Magatkrisz #811 üzenetére
https://www.seeedstudio.com/SenseCAP-M1-LoRaWAN-Indoor-Gateway-EU868-p-5022.html?fbclid=IwAR1CoehZCegkv1ndVKxYTqKSpXMAwb34ylXnqZTjBueI2Sd6Shm9zQ-8dD0
ennél jobb?
-
sztothj
tag
Telekomos Huawei HG8245H csodával sikerült már valakinek portforwardingolni. Nekem az istenért sem jön össze.
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Grapestain #817 üzenetére
Én pedig sokat láttam, hogy innen rendelték...Rajta volt a dobozon a Seeedstudio logó.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
bandigno
senior tag
válasz Szabikaa20 #820 üzenetére
egy régebbi hsz-re reagált, nem a seeed-re, ami ugye maga A hivatalos oldal!
-
gg07
tag
Ez mit tudhat? Pisces filter
-
HooK™
csendes tag
Van róla jutub videjó amiben elmondja a bácsi, hogy ha olyan minered van amiben van beépített filter, akkor tök fölösleges, mert kb akkora jelvesztésed lesz rajta, hogy a náza is észre fogja venni a körülötte képződő feketelyukat.
Igazából aminek értelme lenne az a Cavity szűrő, de kb lehetetlen beszerezni, illetve a Jetvision Flarm boostere, de azt sem lehet beszerezni. Már elkezdtem tervezni egy hasonlót, de nincs a világon annyi szabadidő amit eltudnék tölteni nyáktervezéssel.Levesek készülnek porból.
-
Budweiser
friss újonc
Sziasztok,
mobilnettel érdemes nekivágni a bányászatnak?
a progi ezt mutatja, nem a legoptimálisabb helyről… 25 hotspotot lát kb. Az antennat tudnám meg magasabbra tenni és úgy is, hogy a teto ne árnyékolja…
esetleg van köztünk siófoki/ kiliti?reggel óta ezt bujom, de egy ki segítség jól jonne… Leginkább abban, hogy belevagjak-e ilyen feltételekkel…
koszonom szépen..alul, lennék a kis zöld pont[ Szerkesztve ]
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok én is ,hogy bele vágjak-e megnéztem a térképet a környékem nem nagyon van zöld jelzés. na jó pont talán egyik zöld szélén vagyok. Viszont pont egy dombtetőn lenne a cuc. Néztem ,hogy itthon ilyen 300körül mennek a SenseCAP M1 gépek.
Én ennyit nem fecőlnék bele mert mire megveszem a gépet ha jól látom akkor kellene egy kültéri antenna ami szintén itthon 20-30k megy akkor már elér egy olyan összeghatárt amit nem szívesen adnék ki érte. Valaki tud egy külföldi oldalt ahol megbízhatóan meg is jön a termék? Nem gond ha kell rá várni 1-2 hónapot nem ebből akarok meggazdagodni csak érdekel ez a téma.
Ezt az oldalt néztem ki vagyis 2 [link] [link]
Vagy esetleg mást tudnátok ajánlani ?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
wierra
senior tag
A SenseCap saját oldalán csak crypto-ban tudsz fizetni.
A Seeedstudio-nál pedig előrendelést tudsz max leadni."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Hardverapróról. De még nem kaptam meg. Elvileg hamarosan érkeznie kellene.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
-
varmi2
nagyúr
Ha be üzemelsz egy minert mondjunk az alap antennaval amit hozzá adnak. Utólag bármikor kicserelheto az antenna egy jobbra, ugye?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
nlaci0725
csendes tag
Kell, 44158asat.
Net tele van mindenféle jó leírásokkal/videókkal hogy hogyan.Illetve antenna cserélésénél figyelj majd mindenképp, hogy áramtalanítva legyen a gép.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Esztergom mellett élek egy kis városban, egy panel 4. emeletén.
Ahogy néztem a térképet, itt a környékemen nem sok eszköz van.. itt a telepen van egy.Gondolkoznék rajta hogy veszek egy Panther X2-t a gyári kis antennájával és kirakom az ablakba, vagy esetleg a ház tetejére.
A kicsi gyári antennájával, van értelme próbálkoznom, vagy jóformán felejtős az egész inkább?Ezt a 300 métert mennyire ajánlott be tartani? (csak mert sanszos, hogy a másik eszköz 100méteren belül van..)
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Számít, hogy natolt vagy nem nat-olt a hálózat, ahol a bánya is van?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
törölt tag
Mikrotik omni 6,5dbi al van van valaki ? Ha igen kérhetek egy nevet priviben, hogy megnézzem exporeren ?
-
varmi2
nagyúr
Tudnátok segíteni. Mutatok két képet. A hotspotty.net-ről
1 kép
2 kép
A képek között pár perc különbség van. Közben semmi nem lett állítva.
az egyiken a port nyitva, de nem igazán látja a minert, a másikon a miner online, és a ping is sikeres, de a port zárva. Akkor most mi van? Mi a hiba? Mellesleg minden port test azt mutatja, hogy zárva. Nem értem. A rputerbe ki van nyitva a szükséges port, és be van írva a miner helyi címe is, ami fixált. A nat alól is kivetettem az előfizetést. De még mindig nem jó valami. Tudtok segíteni.
E közben a vga bánya zavartalanul megy......Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest