Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
nlaci0725 #491 üzenetére
Amikor meg volt egy sensecap1 hotspotom, az nagyjabol 2-3 percenkent lekapcsoldott a wifirol. Ez volt eddig az egyetlen eszkoz, ami ilyen surun csinalta. Ezert nem mukodott a portforward. Megoldast nem talaltam ra, hanem fogtam es bekabeleztem.
A valtozo IP-re nem tudok mit mondani. Mivel azt a routered adja, ott kellene megnezned, hogy mi lehet a gond.
-
Stanlee
őstag
válasz
nlaci0725 #487 üzenetére
Nem kell, hogy lassak egymast. Kelloen rossz helyen valo elhelyezes eseten lehetnek ilyen anomaliak hogy nem latjak egymast.
Ahol en lakom, talan 3 hotspot van, amik egymassal kommunikalnak - 10 hotspotbol. A tobbi meg elvan magaban, vagy a 20-25 km-re levo hotspotot folyamatosan witnesseli, de a tole 300 m-re levot meg nem.
-
supercow
őstag
válasz
nlaci0725 #418 üzenetére
Köszi mindennel képben vagyok. Megint elk*rták a hálózatot, a második miner nem hajlandó a fast sync-et megcsinálni, tegnap még működött. Azon dühöngök hogy miért nem csináltam meg tegnap mindkettőt amikor még ment.
port forwardot ellenőriztem többször rendben is van csak az Explorer nem frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest