- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.lacika
tag
válasz
Szabikaa20 #787 üzenetére
Azt írta 4-500$, erre nem jön rá semmi, kérhetek 1linket, még vennék 1-t, ennyiért nem tudok.
köszi -
varmi2
nagyúr
10km belül is van, a szomszéd városban több db, 40km belül van debrecen, ott jópár db van. 20-30m magasság az lehetetlen. Lemagasabb hely max a kémény teteje, ami kb 10m magasan lehet. Tudnál linkelni egy konkrét példányt eu raktárból? ÉS valami kalkulátort, hogy mennyi coint termelhet körülbelül?
-
Janaboy
veterán
Szia,
Helium minerből általában legalább 2 GB RAM-osat érdemes venni, bár lassan jön a light hotspot és így lehet nem lesz jelentősége.
A kulcs általában az, hogy minél magasabbra tedd (20-30 méter már jó lehet).
Hogy egyedül vagy az persze nem jó, de nem is hátrány, ha mondjuk 10-40 kmes távolságban vannak HS-ek és itt jön a távolság.
Amúgy hotspotokból jó a Sensecap, Controllino, sok Bobcat van de hogy mennyire jók azt nem tudom.Üdv
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Helium minerben kezdő, de régi veterán kryptó bányásznak, mit javasolnátok? Milyen helium minert? És van értelme kis városban használni, ahol nincs másik. -
H.lacika
tag
Antennát honnan rendeltetek 5.8--6.5dbi kellene , írnak mindenfélét melyik jó melyik gagyi.
-
neonxenon
friss újonc
Sziasztok!
Itt van-e köztünk, vagy valaki ismeri-e azt az illetőt, akinek Szegeden 14 hotspotja van? (Wallet: 14Wufm6emqrsmJAczY93bE5KJtVfybjfap8ZGrqAs67dgVccKxf)
-
H.lacika
tag
válasz
Szabikaa20 #781 üzenetére
400$ tudsz veszek szivesen
-
Janaboy
veterán
válasz
Szabikaa20 #781 üzenetére
500 dollár plusz szállítás + áfa..
-
H.lacika
tag
válasz
Szabikaa20 #779 üzenetére
Jóval olcsóbb már nem nagyon, lassan nem èri meg rendelni.
-
Szabikaa20
őstag
-
H.lacika
tag
válasz
Szabikaa20 #754 üzenetére
Vettél már?
Facen Helium HNT Mo csoportban 329k-t van eladó, beraktam a linket is de törölték hirdetés miatt, nem az enyém.
-
akosvp
csendes tag
Sziasztok!
Nekem holnap érkezik két darab Milesight UG65-ös helium minerem amcsiból úgy, hogy múlt hét közepén vettem. Szállítási költséggel ($60) együtt, amiben benne van már a vám is, $739-t (mai árfolyamon 232.000,-Ft-ot) fizettem egy darabért a Fastminers.io oldalon. Érdemes nézni az oldalukon megtalálható Telegram csatornájukat, ott vannak állandó infók az aktuális és várható restock-okról. Többféle Helium (PantherX1, X2, Sensecap M1, Finestra, RisingHF), meg másfajta minereket is árulnak egyébként. Annyi, hogy csak kriptóval (USDC) lehet náluk fizetni, de egy kripto wallet-tal simán megy a dolog, én is első bálozóként vettem náluk most.
Lenne egy kérdésem, hátha valakinek van jó ötlete/megoldása. Mivel kültéri setup lesz mindkettő, ezért azt nézegettem, hogy mivel lehetne biztosítani az áramellátását és az internetet úgy, hogy az egyik teljesen független lesz áramforrástól és routertől. Az internetet még meg tudom oldani mobil LTE modemmel, viszont az áramellátással bajban vagyok. Néztem napelemes powerbankeket, meg kültéri akksikat, amire rá lehetne kötni valahogy, de ebben megmondom őszintén elég zöldfülű vagyok, úgyhogy remélem tud valaki nekem segíteni ebben, minden javaslatot szívesen veszek! :) -
Janaboy
veterán
válasz
RealTedMosby #773 üzenetére
Jah Nebra szépen leszivatta a népet
-
RealTedMosby
tag
Van itt olyan, aki Nebrával küzd? Tavaly áprilisban rendeltem, még se híre, se hamva... Twitteren írt valaki pár napja, hogy ő most kapta meg, szintén 2021 áprilisból.
-
Bende1111
tag
Sziasztok! Ti raknátok panel 10. emeletének ablakába kintre antennát fúrás és egyéb szerelgetés nélkül? Nem tudom mennyire lehetséges a tetőre szerelni pl itt, de az jobb lenne mint a panel oldalára vagy ablakába? Sensecap m1 lesz majd a céleszköz, antenna kábel, ablak átvezetés még nincs beszerezve. Helyileg Újpalotán a Drégelyvár utca 15nél lenne a miner. Köszi
-
gg07
tag
Hotspotty-n státuszt lekérve. Blockchain ping 0/5 és azt írja elavult a blockbain adat. Ez lehet orvosolni valahogy? kell ezzel foglalkozni? Amúgy minden más OK.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #765 üzenetére
Tudom….De gondolom előtte lekell menteni ami rajta van.Maga a software meg még kitudja mi.
Na az előttem szóló is épp írja,hogy nem lesz a régi,mert visszavették a gaint az euban.Lehet nem tudsz majd annyi witnesst elérni stb és minden ilyen ront a bányászaton.Így meg nem hónapok lesz mire visszahozza az árát hanem évek.Nem is annyira jó ez amint látom csak akkor,ha “olcsón” megszerzed. -
bandigno
senior tag
ha wifi után váltottál kábelre, érdemes a wifit elfelejtetni vele. A leírtak alapján menni kell neki, viszont a lokáció és a beltéri antenna sokat számít/ront a várt teljesítményen! Az utóbbi egy hétben voltak/vannak gondok a hálózattal, amit követhetsz is a status.helium.com oldalon! Van most visszaesés, lassulás, de most már kezd kicsit helyrejönni, a validátorok is feltolhatnák mind az új verziót és akkor talán látnánk ismét, hogy jól megy minden! bár nem lesz a régi, mert visszavették a gaint euban.
-
boogie84
veterán
válasz
Szabikaa20 #764 üzenetére
Kátya simán cserélhető. Sőt, valaki ad is hozzá...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #763 üzenetére
Olyan eladótól kell venni,akinek jó értékelései vannak és sokat eladott már.PayPal-el fizetni stb…Ugyan ilyen garancia van rá,ha külföldi oldalakról rendeled most kitudja melyikben bízhatsz meg.Sőt ott meg elutalod előre aztán vagy lesz valami vagy nem.Ha meghaladod a 2hónapot utánna PayPal-nél már nem is reklamálhatsz.Hát igen,de állandóan bújom a helium explorert nézem ki mennyit keres.Tavaly nyárfele többet kerestek vele mint mostanában és a HNT ára is nagyon lent van a tavalyihoz képest.Hónapok vagy év is kell mire csak az ára visszajön!Arról nem is beszélve,de ez már csak az én gondolatomban jár,hogy kitudja mennyi egy ilyennek az élettartama.Raspberry még oké,de a benne levő memóriakártya,stb stb..Mert ugye 0-24-be megy.
-
boogie84
veterán
válasz
Szabikaa20 #762 üzenetére
Egyik ismerősöm is vett amazonról. Illetve csak vett volna. Átverték.
Még mindig a hivatalos vagy a kézben átvett az igazi.
Hogy te mennyit adsz ki érte, és ki adja oda neked annyiért az más kérdés... meg idő.
Gondolom tisztában vagy azzal is hogy egy jó helyre telepített miner többet is ér, mint az általad magas árnak felhozott összegek. -
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #761 üzenetére
Igen,de 1hónapja még 500 meg 600-hoz közel is láttam!Úgy veszem észre,hogy egyre kevesebbnek kell,mert sokan és régtől árulnak 1-2darabokat meg rám is írtak,hogy kell e még.Aztán kérdeztem mennyi?Hogy 405…Mondom 380-ért van fent is…Azt írja akkor ő is odaadja 380-ért..
Szóval megy ez lejebb.Szerintem lesznek márciusra 300körül is!
De ez csak az én tippem.Meg mondtam feljebb is,hogy német ebayről simán veszel még 800€(~288eFt) alatt is van bőven… [link] Itt meg a nép már nem tudja mit kérjen érte,remélem rájuk rohad!
-
boogie84
veterán
válasz
Szabikaa20 #758 üzenetére
Ezek az árak kb akkor lennének aktuálisak, ha már 1 hónap után megérkezne külföldről, és nem kellene várni rájuk hónapokat, akár fél évet...
Itthon kb 400k a Sensecap. Egy két ember aki nem annyira pénzéhes adja 400 alatt. -
Heno1974
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #758 üzenetére
https://www.elitesminers.com/product/bobcat-miner-300-helium-hotspot-eu-868-mhz/
-
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #755 üzenetére
5-600€-ra gondoltam, hogy normális ár bár az sem az!
380eFt-ért lenne bármikor de azt sokallom. Valamelyik nap volt fent azthiszem 2darab Bobcat 325-ért.De ha már annyira akkor német ebay onnan 800€ körül már van.Még 800€-t is adnék érte,ha személyesen tudnám átvenni.
Janaboy: Nem kell másfajta köszi…
-
Janaboy
veterán
válasz
Vegyél Controllinot márciusi szállítással.
-
boogie84
veterán
válasz
Mi számít értelmes árnak? Csak kíváncsi vagyok.
Magyar ember olcsón, de lehetőleg azonnal akar venni, miközben ez egy hosszútávú befektetés.
FB csoportban 400 körül már kapható az általad említett modell, és aprón is ennyi. -
Szabikaa20
őstag
Esetleg Sensecap M1 is beszerezhető értelmes áron és nem fél év várakozással?
-
gg07
tag
Boccs a fárasztó kérdezgetés miatt. Csak egyszer szeretném már egyenesbe hozni és ráköpni és nem foglalkozni vele
Static IP, Port nyitás, UTP kábel kapcsolat. Iránybaállítás megvolt. Online, synced. Minden stat OK. De mégsem akarja hozni a wittnesseket meg a chanelgereket.
Kell neki idő vagy van még valami amit kihagytam?(antennát később veszek, egyenlőre elég a 3 dB antenna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest