- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #765 üzenetére
Tudom….De gondolom előtte lekell menteni ami rajta van.Maga a software meg még kitudja mi.
Na az előttem szóló is épp írja,hogy nem lesz a régi,mert visszavették a gaint az euban.Lehet nem tudsz majd annyi witnesst elérni stb és minden ilyen ront a bányászaton.Így meg nem hónapok lesz mire visszahozza az árát hanem évek.Nem is annyira jó ez amint látom csak akkor,ha “olcsón” megszerzed. -
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #763 üzenetére
Olyan eladótól kell venni,akinek jó értékelései vannak és sokat eladott már.PayPal-el fizetni stb…Ugyan ilyen garancia van rá,ha külföldi oldalakról rendeled most kitudja melyikben bízhatsz meg.Sőt ott meg elutalod előre aztán vagy lesz valami vagy nem.Ha meghaladod a 2hónapot utánna PayPal-nél már nem is reklamálhatsz.Hát igen,de állandóan bújom a helium explorert nézem ki mennyit keres.Tavaly nyárfele többet kerestek vele mint mostanában és a HNT ára is nagyon lent van a tavalyihoz képest.Hónapok vagy év is kell mire csak az ára visszajön!Arról nem is beszélve,de ez már csak az én gondolatomban jár,hogy kitudja mennyi egy ilyennek az élettartama.Raspberry még oké,de a benne levő memóriakártya,stb stb..Mert ugye 0-24-be megy.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #761 üzenetére
Igen,de 1hónapja még 500 meg 600-hoz közel is láttam!Úgy veszem észre,hogy egyre kevesebbnek kell,mert sokan és régtől árulnak 1-2darabokat meg rám is írtak,hogy kell e még.Aztán kérdeztem mennyi?Hogy 405…Mondom 380-ért van fent is…Azt írja akkor ő is odaadja 380-ért..
Szóval megy ez lejebb.Szerintem lesznek márciusra 300körül is!
De ez csak az én tippem.Meg mondtam feljebb is,hogy német ebayről simán veszel még 800€(~288eFt) alatt is van bőven… [link] Itt meg a nép már nem tudja mit kérjen érte,remélem rájuk rohad!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
boogie84 #755 üzenetére
5-600€-ra gondoltam, hogy normális ár bár az sem az!
380eFt-ért lenne bármikor de azt sokallom. Valamelyik nap volt fent azthiszem 2darab Bobcat 325-ért.De ha már annyira akkor német ebay onnan 800€ körül már van.Még 800€-t is adnék érte,ha személyesen tudnám átvenni.
Janaboy: Nem kell másfajta köszi…
-
traderpali
újonc
válasz
boogie84 #702 üzenetére
Pont ezekre gondoltam. Antenna, rögzítés, kábel, csalakozók. Sosem foglalkoztam ilyenekkel, nem tudom mi számít jónak és hol érdemes azt megvenni. Hogyan viszonyul egymáshoz a kábel hossza, meg az antenna teljesítménye, milyen antennát érdemes venni belvárosi helyszínre, milyet a budai hegyekbe, milyet sík vidékre? 2 minerem lesz és jó barátok miatt több helyszínen is lehetőségem van a telepítésre.
-
supercow
őstag
-
pachito
őstag
válasz
boogie84 #636 üzenetére
Én még június végén rendeltem 2 bobcatet, ha minden igaz a következő 2-3 batch valamelyikében benne lesznek. Az egyikre már fixen nem fogok igényt tartani, annyira sok eszköz lett már a környéken ahova terveztem rakni és nem szeretnék távolabbi helyet keresni, erről majd beszélhetünk.
-
Janaboy
veterán
válasz
boogie84 #610 üzenetére
Attól függ milyen magasara tudod tenni, illetve egy nagyobb nyereségű antennával igen.
Bár most lesz pocv11 ahol visszaveszik ezeket, de még nem tiszta (nekem), hogy mennyire.
Hotspotty oldalán tudsz amúgy emulaciokat végezni, sajna ennyire én se értek hozzá.Beszerhetoseg: ahogy említettem a helium oldalán ott vannak a hivatalos eladók.
-
Janaboy
veterán
válasz
boogie84 #601 üzenetére
Szia,
A helium oldalán találsz hivatalos viszont eladókat, akik normálisabb áron árulják, de nyilván arra várni kell, akár több hónapot is.
Amúgy nem feltétlen bobcatet kell venni, sőt.. Sokak szerint a Sensecap hoz az egyik legjobban.
A másik hogyha több hónapos videót néztél, akkor biztos még mondják hogy aranybánya, már azért nem az, persze ez sokmindentol függ.
Érdemes megnezned a térképet, hogy ahol el tudod helyezni mennyire telített.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Chrome
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest