- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Köszi! Akkor legközelebb shaman lesz, ha beadja. Ezt a mostanit már estefelé lejátszottam priesttel, 6-3 lett a vége. Az új 8+ manás miniont idéző spell hatalmas fieszta, 3x játszottam ki a 9 meccsből: Y'Shaarj, Nefarian, Ysera jöttek belőle (Nefariant azért választottam hogy megnézzem lefut-e a battlecry, ahogy gondoltam nem, amúgy sima 9/9 lett volna helyette). Az új 1 manás fagyasztó elég jó cucc, a 4 mana 3/3 + 2 sebzés is.
Ja amúgy egyszer sámán győzött le. murloc idéző totem mellé flametongue vicces volt, aztán valahogy elvettem a boardot, leütöttem 4 hp-ra, de a rengeteg aoe letakarított és bloodlusttal megölt :/
-
balisz
senior tag
-
balisz
senior tag
Hát én valahogy ezt nem látom. Még ha sok Legendary és Epic innovatívnak is tűnhet, a legtöbbjük értelmes deck-ben nem lesz használva, szerintem nagyjából ugyan az az arány mint korábban. Kicsit szerintem túlzásba viszed ezeket az összeesküvés elméleteket a Blizzard kapzsiságáról. Más híresebb kártyajátékok készítői tényleges pofátlanul lehúzzák sokszor a vásárlókat, potenciálisan több ezer dollárt is fizethetsz egy jó deck-ért míg a HS-t ténylegesen ingyen is játszhatod.
-
KaraDani
addikt
Általában fel sem bírom fogni mit beszélsz
Az összes lap instant dust lesz azt mondod, akkor miért is rossz a f2p játékosoknak, ha egyszer nem kell az új kiegből semmi? Valahogy ebben nem látom a logikát.
Egyébként a tisztességes aggrót már ígyis szétnerfelték, kb nem létezik már a játékban értékelhető szinten aggródeck. Már az aggroshaman is félig kombódeck volt, ami egészségtelen dmg-et tudott letenni egy körben kézből, nem normális klasszikus aggródeck. Egyelőre nem látom, hogy mitől erősítené az aggródeckkeket a kieg, de ha így is lenne egy kis mértékben rájuk is fér. -
kchryss
veterán
Én is találkoztam ilyennel tegnap csak rugó volt. 4. kör végén Barnes 1/1 Y'Shaarj 10/10 Y'Shaarj. 5. körben jött egy Gang up az Y'Shaarj-ra és kör végén már 3 10/10-ese volt.
Ez egy ilyen deck hogy csak Barnes és Y'Shaarj van benne minion.
Disguised Toast csinált régebben egy videót róla: 100% Win-Rate Barnes Rogue... (works 30% of the time)
Szórakozni jó, de laddert mászni nem, mert többször nem jön össze mint összejön. Toast videójában fordított időrendben vannak összevágva a partik így úgy tűnik mint ha előre menne a listán közben meg bukta a rangokat. -
Nojbee
tag
Most először választhattam mage-et. Összesen kettő darab spell-t kaptam, meg egy csomó használhatatlan lapot.
Kemény 1 winnel zártam. 2 vereség magetől, akik tele voltak secretekkel meg spellekkel.
Meg egy vereség paladintól. Vannak "szerencsések", akik egy fullos dragon paladint tudnak összerakni random lapokból)))))))
-
h3lios
addikt
Látszik, hogy nem nézel F1-et, idéntől szigorítottak sok mindenen, most már sokkal több múlik a pilótákon. Persze ettől még sok elektronika is vana az autókban (de nem a vezetést segítik).
Egyébként Yogg-al én sem értek egyet. Nyilván nagy nerfet kapott, én már nem is vállalnám be 1 bajnokságon. Sőt betörtem a saját példányomat, mert nem akarok 1 ilyen hulladék lapra decket építeni. A Maly Druidom tökéletesen megvan némi + heal-el és nagy tauntokkal, amik fogják az aggro-t.
Más !
Aki nem értesült volna még róla nov. 4-én lesz Challange stone Blizzocon-on.
-
F-ECT$
titán
jott egy mech shaman-al, ami gazlow-ra epitett es tolta ki a sok mechet es 1 manas spellt
Tök sok olyan lap / kombó van, ami kicsit érdekesebbé tenné a játékot, de nem elég konzisztens, hogy ladderre menjen vele az ember. Épp ezért szinte sosem játssza senki, még casualon se, pedig növelné a változatosságot.
Ami a kerékkötője ennek az az, hogy a vereség semmi rewardot nem ad, hacsak nem sikerül közben valami questtel haladni. Így ezek az új questek ebből a szempontból jók, kíváncsi vagyok, hogy mennyire kavarják fel az állóvizet akár csak casualon.
-
fogtunder
nagyúr
miért ne játszhatnák? van rá egy komplett játékmód, amit wildnak hívnak. lehet jönni azzal, hogy de nem az az általánosan elfogadott kompetitítv játékmód, de őszintén szólva hányan versenyzünk itt, hogy ez bármit számítson?
cserébe egy hónap alatt több fajta pakli ellen játszottam, mint a standard mód bevezetése óta ott összesen, egyáltalán nem érzem a secret pala dominanciát, meta snapshot ide, vagy oda, amikor egyszer sok jött zsinórban, beraktam egy eater of secrets-t a pakliba, elég is volt ahhoz, ne találkozzak napokig eggyel sem
-
fogtunder
nagyúr
Mi köze van bármihez a DR-nek? Visszamentünk az időben és még nem nerfelték az Undertakert? Eddig 12-ből 7 volt collection alapú, abból a spelles simán hozható volt basic lapokkal is, a többinél pre-made pakli volt. Ez aztán a majdnem mindig
Néha lehet hasznos lenne utána nézni a dolgoknak, amiket leírsz.
-
alpihun
senior tag
Pl megölhetik a 7/7-t így
7 mana 2 damage
senki sem játszaná.
Próbálok rank 5 lenni, mert egy golden epic rengeteg dust lenne a rarehez képest, de miután streakkel (és valszeg szerencsével) lejöttem 6-ra, már csak 1win 1 lose van 4 meccs óta és TGT után esélyem sem lesz lapok nélkül FeelsBadMan.
-
h3lios
addikt
Ha belegondolsz összességében a Sámánnak vannak a metában a legjobb lapjai. Önmagukban erősek és ez Arénában jön ki a leginkább, mivel nincsenek komplett paklik. Weeee -vel simán lehet játékot nyerni, mert 2. körben ritka rá a leszedés. Fire Elly is az egyik legjobb 6-os drop. Illetve Arénában az Overload hatását sem érzed annyira, mert nehéz Curve-ön játszani. Combo-ról pedig csak nagyon ritkán beszélhetünk.
És pont azért, mert nem lehet ellene felkészülni és nincs mindenkinél tömeges leszedés + AOE ezért a Sámán az egyik leg OP-bb kaszt Arénában. A streamereket akiket eddig néztem majdnem mindig 12 WIN-t értek el vele. Múltkor Amaz is, előtte Trump. Kb. annyiból rosszabb, mint a Mage, hogy nincs Skillstrike és a végén nehéz takarítani + könnyen kifullad a kezed. -
whitezo88
nagyúr
Na akkor sorban:
80%ot hosszabb távon szinte semmilyen játékos se tudja elérni, főleg nem facehunterrel, aminek éppen 50% feletti a winrateje hosszú távon, jó kezekben (nem rank18ról van szó). A winrate Naxx, és a nerfek óta folyamatosan csökkent ráadásul. Persze nem lehetetlen, de ahhoz nagyon jó széria kell és nem árt ha nem szezon első napja van. 81%
érdekes szimulációs post a winratekről [link]
elméletben 45% winrateel is lehet valaki legend, más kérdés, hogy 24/7-ben se lesz rá elég idejeA Joustot pont a face deckek szívják meg, mivel 90%-ban el fogják veszteni egy control, midrange deck ellen. Egy facehunterben, shockadinban mennyi is a legdrágább lény? max 4, de inkább 3. Ezekkel együtt az antiagró lapok első blikkre:
living roots (tokenre)
Dreadscale (rip 1 hp cuccok)
powershot
bear trap
wyrmrest agent (2 mana 2/4 taunt jó eséllyel)
power word: glory
flash heal
undercity valiant (Si7 kistesója)
healing wave
totem golem
sparring partner
bash
bolster
Chillmaw, bár nem olcsó
Trueheart, ha addig kihúzod (vagy innervate), 4 heal/armos, erősített shapeshift már sok az agrónak
Bolf
a két Valkyr csaj
twilight guardian, mint több életes senjin
Master jouster, mint nagyobb Sunwalker, amit anno Cancerwalkernek is hívtak, annyira szívatta az agrót
refreshment vendor
tourney medic
flame juggler
gadgetzan jousteraz agró deckeket egyáltalán nem erősítik, de ha találsz nekem akárcsak feleennyi agró erősítőt, csak írd
miután bemutatták, az agromágus Chakki twitteren panaszkodott hogy az agrót egyáltalán nem erősítik.
-
fogtunder
nagyúr
hát én olyan Zoo-t még nem láttam, ami nem warlock volt
egyébként vagy beállsz a sorba, vagy viszel counter paklit, most a kiegig még tutira ez lesz. és ez még mindig jobb, mint ami GvG előtt volt, akkor komolyabb ferdítés nélkül 80% facehunter volt a meta, a maradék 20% meg DR priest, aki direkt ellenük ment.
-
fogtunder
nagyúr
majd figyeld meg, hogy hány meccsen van 4. körben 4 minionod a boardon. persze, ott a mustár, meg az unleash, snake trap, stb, de ritka a 3 minionnál nagyobb board, late game-ben meg annyira sokat nem számít 4 seb.
a druidnak direkt nem adnak hard removalt, azzal kicsit OP lenne. a nagyobb baj inkább az, hogy a swipe már egy ideje rohadtul nem oldja meg a boardot, a starfall meg pont egy manával drágább, mint amennyiért jó lenne.
más: a ladder reward egy bazi nagy végre valahára, legalább lesz értelme játszani is, mert tényleg totál mindegy volt eddig, hogy mennyit létráztam, a legendre kb. semmi esélyem sincs, azt leszámítva meg nincs értelme jelenleg átgázolni az ebolás rákon órákon keresztül.
-
Shamy
tag
Grat hozzá, elég OP lap. Nekem már összejött a 2. legendre is a por, de most megvárom a kieget, hátha lesz benne must have lap. Pedig Szilvike jól jönne.
Tegnap én is rankedoltam kicsit, nincs brawl. :,(
Rank10-re simán lekocogtam, és elég vegyes volt a felvágott. Jött rugó, ctrl és ctrl-alt-del wari is, volt druida, facebook hunti, mid hunti, de ami a legjobban tetszett, hogy a flamewalker mellett jött kettő fagyiárus mágus is (bár az egyik inkább gekkó mage volt giant nélkül, gondolom a másolt apprentice+antonidas kombóra hajtott ). Legrosszabb matchup demonzoo-m ellen, de mindkettő meglett.
Az egyik elég gergya volt, T5-re már nem volt "the end is comming..."ja, viszont a másik nagyon szépen játszott. Igaz, azt meg fatigue-val akartam leütni, hogy ne aktiválódjon az ice block, de szarul húzott, 28. lap volt a nova, és így inkább átütöttem. Pedig elegáns befejezés lett volna.Amúgy kaptam ám ki is, de sztem átlagosan húztam. Néha mentett a hero power (5 dmg kellett kézből, vagy meghalok, Doomguard jött), néha meg szétalázott a patron anyámkínja. Nem panaszkodom.
-
NyxNyxNyx
addikt
Paladin-nal se jársz rosszabbul. Toshley-t én szeretem, azzal is jól jártál, grat.
DaveNo1 Nekem mostanában az a bajom arénával, hogy egyszerűen lerusholnak és ha nem sikerül draftolni boardclear-t, nagyon nehéz 12 win-t menni. Meg ugye sok idő és figyelni kell. Ladderen most lenyomtam 3 priest meccset, és már elfáradtam.
-
fogtunder
nagyúr
nekem majdnem mindig ad paladint vagy mage-et, de azokba többnyire nem kapok skillstrike-ot és winsilvert az utóbbi időben. meg úgy általában nagyon nem szeret most az aréna draft szempontból. ilyen az RNG, én nem is erőltettem múlt héten, mert csak buktam a goldot, annak meg semmi értelme.
Toshley meg akár jó is lehet tempo mage-be.
-
Yodamest
veterán
Az szép nyeremény! Én is imádom amikor fullosan összeválogatott paklikkal jönnek, hihetetlen tud lenni. Sorra jöttek múltkor az olyan palák arénába akik tolták a mustár + buffolós köcsög kombót, hát mondom ez nemigaz, consec + equality is alap kombó arénába pedig egyáltalán nem kéne annak lennie.
-
hrvp
aktív tag
Én eddig a 3 brawl során nyitottam 3x45 dust-ot, wisp-eket leginkább
Ebben a mostaniban viszont eddig 7ből 7win, kezdő vagyok én is, de vagy hatalmas trollok az ellenfeleim, vagy az összes "speciális".Volt egy Warrior, kitett két webspinnert majd utána a Starving Buzzard-ot. Következő kör: nincs shieldje, rányomja a Shield Slam-et az egyik minionomra és utána armor up-ol
Utolsó kört pedig befejezte úgy, hogy két lap volt a kezében kitette a Core Rager-t majd utána egy webspinnert
-
HuMarc
veterán
Boombot nerf: Nem érdemes ilyenre számítani. Egyébként szerintem egyáltalán nem túl OP a Dr. Boom, egyetlen dolog, hogy nem lehet silencelni.
Ysera nerf lenne az utolsó, amit kérnék, a jelenlegi metában a deckek hány százaléka futtat Yserát? 5% alattira tippelnék. Egyébként ha három körön belül nem tudsz összeszedni 12 dmg-t a late game-ben, akkor egyébként sincs esélyed nyerni, ha nem teszi ki Yserát, akkor sem.
A spellek nem attackok. Ha úgy működne a taunt, ahogy te akarod, akkor úgy működne minden taunt, mint a spellbender secret. Nem tudnál magadon spellel healelni, a saját minionjaidat buffolni, stb.
Shamannak és Druidnak és Priestnek van saját silence lapja, mindenki más 0 vagy 1 ironbeak owl-t futtat.
A legutolsó pont meg csak RNGesus. Egy CCG-ben a skill azt is jelenti, hogy jó paklit raksz össze. Jól topdickelni csak jó pakliból lehet.
-
fogtunder
nagyúr
u wat m8?
a taunt pont azt csinálja, ami rá van írva, abba kell támadni, spellekről soha nem volt szó és ne is legyen. mondjuk érdekes koncepció lenne egy olyan lény, ami kötelező spell target lenne, ha boardon van.
Ysera nerf? hova? így is használhatatlanul lassú a legtöbb pakliban, de egyébként tök rendben van az a lap 9 manáért.
aggro ellen AOE kell, nem taunt, mert szart se érsz egy lénnyel, ha van nála abusive, PO, vagy bármilyen más buff és letrade-eli egy fossal. ezért küszködés most a druid, mert ha nincs WG kezdésnél, nem tudod tartani a tempot, az 1 lény/kör boardot megoldják, a swipe meg szinte semmit nem szed le.
boom az tényleg OP 7-ért, de azt meg nem fogják nerfelni a következő nagy kiegészítőig, az tuti. ha meg igen, akkor van belőle kettő, 3200 dust
-
F-ECT$
titán
pay2win mech, sarkany, naxx stb lapok nelkul eselytelen vagy basic lapokkal
Ez egyrészt hülyeség (miért ne legyen egy régebbi játékos előnyben egy tök újjal szemben?), másrészt fölösleges várni rá. Persze idővel segíteni kell az újak felzárkózását, erre minimális lépések már történtek (Watch napi q, Brawl reward.)Boombot nerfel lehetne kezdeni.
Van rá esély, de csak a következő kieg után.Aztan lehetne folytatni Ysera nerfel
Azért kicsit tájékozódj, mielőtt butaságot írsz, Ysera nem OP, ha sikerül kiraknod úgy, hogy ne halj meg a következő körben, akkor igenis adjon jó lapokat és legyen nehéz leszedni.Es a legfontosabb a taunt fix kene hogy legyen hogy vegre azt csinalja amit ir. Enemy minden ami az ellenfeltol jon spelleket belertve is!
Teljesen borítana mindent és szerintem több kárt okozna, mint amennyit nyernél vele. (Olcsó taunt mögé bújtatott threat leszedése szinte lehetetlen lenne a board clearen kívül.) De az igaz, hogy több jó taunt lény nem ártana.Arrol nem beszelve mekkora esellyel van a kezedben a megfelelo mana koltsegu taunt minion ahhoz kepest hogy az ellenfelnek barmely azonos mana koltsegu tamado minionja a kezeben van.
Nem csak tauntos lényekkel lehet control paklit építeni, de az is tény, hogy jelenleg az agro / combo dominál a metában, utána a tempo és csak a végén jön a control. -
törölt tag
Annyira nem volt jó... Volt benne egy blizzard, 3 fireball, 2 water elemental, 1 pyroblast. Egy másik epic pedig a piloted skygolem. Az első bukó egy topdekkeltem-en múlott. Az ellen mage-nek már nem volt lapja, mert mindent kifosott a board-ra, épp stabilizaltam volna, erre jött neki egy flamestrike, ami leszedte a taunt-om és szabhattam. A másik vereség egy priest volt, aki a végén a fejemre nőtt, mert nem tudtam leszedni a húzóját. Az utolsó pedig egy undertaker-rel, tojásokkal és minden ratyi 1-2 death-es drop-pal telerakott warlock volt. Elég frusztráló volt egy olyantól kikapni, mert nem jött varázslat.
Egyébként arénában én javarészt ilyen agyatlanokkal találkozok, akik nem foglalkoznak semmivel, csak mennek arcba, majd vagy sikerül fognom, vagy topdikk van neki folyamatosan és úgy nyer... -
F-ECT$
titán
Utana se, mivel akinek jobb paklija van tobbet nyer/gyorsabban szerez goldot
A gold szerzésnek nem sok köze van a meglévő kártyáidhoz. Szerintem az eléggé életszerűtlen, hogy valaki a 10 gold / 3 winnel farmoljon goldot hónapokon át, így a gold nagy része 2 helyről jön:
-napi questek (ebből átlag napi 50-60 gold jön össze)
-aréna
Ez utóbbihoz persze kell egy kis tanulás, hogy meglegyen az átlag 4+ (7+) win.Illetve ha mégis a 3 winekkel akarsz farmolni, akkor meg valami olcsó face / agro deckkel kell menni, ami általában nem drága.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most nekem is rossz sorozatom van, máskor meg 3 pakliban 2 legend. Ez sajnos ilyen.
Nem merek craftolni semmit, van 2000 dustom. Kéne még egy lightbomb, de mivel arénázok mostanában simán kieshet egy gvg packból. Talán a Harrison lenne a legjobb döntés a dragonpaladin meta előtt, de az meg nem olyan húde fontos lap úgy általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest