- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
micafighter
nagyúr
Nekem jelenleg az operative mechanikája az egyik kedvencem, mert mind2 oldalról lehetőséget nyit taktikázásra.
(#63879) Gyuri27 rng és rng között is van azért különbség. Egy swashbulglarból kapott lapot nem tudsz körbejátszani mert túl sok a lehetőség. Egy operative-nál tudod, hogy milyen lapok közül választhatott, a historiannál szintén tudod hogy dragonok közül választhat, és pl ha controllal vagy akkor félre tudsz tenni egy removalt egy yserára pl, végig tudod gondolni hogy miket érdemes körbejátszani.
-
darkrock
aktív tag
Érdemes megpróbálni az amazon.co.uk-n, ott el kell fogadja.
-
micafighter
nagyúr
Konkrétan erről van egy friss cikk a pc gamer-ben a HS egyik designerével: http://www.pcgamer.com/mike-donais-on-one-night-in-karazhan-whether-priest-really-has-a-problem-and-if-fiery-war-axe-is-the-best-card-in-hearthstone/
-
KaraDani
addikt
+1. Úgy elcseszett a class ahogy van, brutál rework kéne rá, hogy értelmes legyen. Eddig most az új szezon 3 napjában, 1-szer játszottam priest ellen. Nyertem, de olyan salty rég voltam, mint azon a meccsen. Amikor a retardált thoughtsteelből a második ragnarosomat rakja ki, akkor úgy voltak tippjeim az anyukája foglalkozását illetően
(#54266) MikE008: Én is megőrülök az ilyen rövidítésektől, de 2 perc gondolkodás után leesett, hogy waraxe lesz az. Mondjuk a mozaikszavaknál még van esélyem előbb utóbb rájönni mi az, engem leginkább a tarzan, koton és társai marhaságok triggerelnek
-
NyxNyxNyx
addikt
Mi akar lenni az FWA?
Triggerelnek a ritkán használt rövidítések.
KaraDani: Szerintem csak annyi rework kéne, hogy Anduion helyett egy trollface legyen a portréja és meg van oldva.
am köszi, nem jöttem volna rá
szerkszerk.: Még anno az oroszon akadtam ki. (thaurissan) A tarzan is ez?
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából lehet igaza van. WoW-ban is ha egy kaszt elméletben 2%-al rosszabbul teljesít, mint a többi, akkor senki se fog játszani vele aki ért hozzá, ezért logokba csak olyanok kerülnek bele akik nem értenek hozzá és így nem 2%-al, hanem 15%-al teljesítenek rosszabbul. És akkor az elméletben tökéletes balance helyett azt látni, hogy 15%-al rosszabb, és máris lehet fújolni.
-
darkrock
aktív tag
-
F-ECT$
titán
szóval egy új játékos, de még egy régi is ugyanúgy szív, ha nem jobban, mert folyamatosan lépést kell tartani ezentúl
A lényeg, hogy az új kevésbé fog szívni.@KaraDani: kérdés, hogy marad-e az évi 2 kieg, ami már most is inkább 3, mint 2, ha az idei évet nézem:
-Március BRM
-Augusztus TGT
-November LoE
És ez még gyorsulhat, illetve, mint írtam is, több lap kell majd a packos kiegből, mint eddig. -
DaveNo1
veterán
Belező Csabinál is most jött fel, hogy a Blizzard mennyire telibe fossa a fejlesztéseket, könyörögni/sírni kell 1-1 featureért, a ladder úgy rossz ahogy van, stb stb.
+ Deckslotnál olyan szintű mellé beszélés megy, hogy azt már tanítani kellene valahol, a tournament módtól meg azért ódzkodnak, mert nem akarják, hogy a játékosoknak X percet kelljen várni egy meccs kezdetre.
Na most kedves Blizzard, majd én eldöntöm mennyit vagyok hajlandó várni.
-
törölt tag
szerk. késő van, félreolvastam.
viszont a brawl elsőre sikerült és esett egy lila hulladék is. ami fura volt, hogy a random 3 target varázslatot elnyomta vagy 5 alkalommal és abból egyszer volt az, hogy nem talált el hőst. máskor, bármennyi lény is volt lent 1-1 hős és egy fos kis minion voltak a célpontok...
-
darkrock
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest