- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkrock
aktív tag
Szinte vissza hozta a kedvem a játékhoz ez a deck.Nagyon élvezetes vele játszani.
-
KaraDani
addikt
válasz
whitezo88 #69195 üzenetére
Persze, ismerem, néztem is párszor streamjét, ha épp streamelt kicsit. Ennek fényében is mondom, hogy a számokból is látszik, ami kicsit az emberen is. Elég okosnak tűnik és mellé baromira elvontnak is, átlag ember számára eléggé no life kategória amit művel szerintem, de valószínűleg ő így érzi jól magát.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
EmptyParadox #69191 üzenetére
Elkelt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
KaraDani #69193 üzenetére
Fibonaccit azért ismerjük, csak azzal játszik és szerintem több mint 60 winrate-el. Anno volt vele beszélgetés, vagy talán stream is és azt mondta matematikát tanul egyetemen ha jól rémlik. Mindenki arra veri el a szabadidejét amire akarja, nála azért is durva mert semmit se keres ezzel, alig versenyzik, és szinte sose streamel. Kell egyfajta embertípus hogy ennyire sokat tolja egyféle deckkel valaki ezt a játékot. Zeta is hasonló de legalább keres vele a streammel. Én inkább diverzifikálom a szabadidőm
-
ThySoul
senior tag
11 hp-n, enemy mage Fireball face, ping face, cabal courier. Ki lehet találni mi az amit talált egy manáért és 4-et sebez
-
tomazin
veterán
-
EmptyParadox
senior tag
80g quest csere valaki?
Összefoglalóban a Battle tagem.
-
h3lios
addikt
Sírok gyerekek...
-
TBT
addikt
W&L küldetésem van. Nem játszik most épp valaki?
-
Fr0z3n
őstag
Tukordemon#2905
80g keresi párját
-
h3lios
addikt
válasz
tomazin #69184 üzenetére
Játszom és pontosan ugyan undorító amikor kihúzod a pyro-t vagy a 2. meteort, szóval nem nagyon látom a pakli negatív oldalát. Van Burn, van minion pressure, van iceblock, tehát meghalni sem fogsz. Egyedül a nagyobb armor gain-nel és a sok heal-el nem tudsz mit csinálni. De egyikből sincs sok a metában.
-
h3lios
addikt
válasz
DJGABI #69182 üzenetére
Egyikkel sincs bajom, mert a meterort körbe lehet játszani, ha jó sorrendben pakolsz ki. a 2/3-as erős, de nem mad scienetist szint. Nekem azzal van bajom, hogy a random discoverrel nem tudsz mit csinálni.
Valaki redditen felvetette, hogy simán láthatnád, hogy mik közül választ az ellenfeled, csak azt nem látnád, hogy mit vesz ki.
-
h3lios
addikt
Jó ez a clownfiesta mage.... Glyph into cabalist tome into iceblock a fix lose széléről... Igaza van Kripp-nek ami a random discover effekteket illeti. Ami a glyph-et illeti min. 3 manára nerfelném és csak 1 discountot adna a lapnak.
Egyébként az iceblockot is ki kellene venni standardről, mert emiatt a fos miatt lehet minden mage könnyebb, mint bármelyik másik kaszt. Nem kell a kulcs körökben annyira számolni a dmg-t, hogy mennyit kaphatsz be, mert úgyis ott a block. Aztán tök mind1, mert vagy nyersz vagy nem. De handlocknál pl. annó minden sebzésnek jelentőségge volt. Most minden idióta mage 3-4 blockot játszik ki a meccsek során amit lehetetlen megverni.
Egyedül a control paladin a jó counter rá, de azt meg minden más elveri.
-
Brenor
aktív tag
Úgy érzem ez a taunt warrior használhatatlan lett. Régebben tudtam vele ladderezni, de mostanában állandóan kikapok vele. Bár megérném azt, hogy egyszer a blizzard megtanul balanceolni. Megbántam, hogy lecraftoltam azt a fire plumeot. Ha tudtam volna, hogy a murlock, midrange pala ilyen erős azt csináltam volna meg. Nektek is kínszenvedés a taunt warri?
-
thesound
addikt
A sima freeze mage most egész jó. R11-ig mentem vele. Most akasztott megy egy Priest, akinek összejött az álomkombó (4 power word shieldet egymás után kapta, egy körben, onnantól bukta volt).
Deck:
### Freeze
# Class: Mage
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 2x (2) Arcanologist
# 1x (2) Bloodmage Thalnos
# 2x (2) Doomsayer
# 2x (2) Frostbolt
# 1x (2) Loot Hoarder
# 2x (2) Medivh's Valet
# 2x (2) Primordial Glyph
# 2x (3) Acolyte of Pain
# 2x (3) Arcane Intellect
# 2x (3) Frost Nova
# 2x (3) Ice Barrier
# 2x (3) Ice Block
# 2x (4) Fireball
# 2x (6) Blizzard
# 1x (7) Archmage Antonidas
# 1x (7) Flamestrike
# 1x (9) Alexstrasza
# 1x (10) Pyroblast
#
AAECAf0EBvsBxQTtBewHuAi/CAyKAcABuwLJA6sEywTtBJYF+wzXtgLBwQKYxAIA
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone -
pachito
őstag
80g itt is cserélhető
-
ThySoul
senior tag
Miracle vs quest rugó, igazi fiesta meccs.
T3, 8/8 edwin, nála swashburgler amiből nyilván sapet kap.
Két kör múlva tele a boardom, 10/10-es edwin==> swash amiből vanisht kap.
Végén, tele a board, 12 hp-m van, két boar+swash===>SI7 agentet kap.
HS 3n így szeretlek -
whitezo88
nagyúr
Jó öreg Wisps of the Old Gods + Pilfered Power combo
[link]
-
anorche1
őstag
Valakinek sikerült már control mage -dzsel taunt warit legyőzni?
-
h3lios
addikt
Srácok !
Ahogy olvasom a kommenteket nem értem, hogy mi a baj a mostani metával. Ez a játék mindig extrém húzás függő volt, pláne az aggro paklik idején. A pirate shaman / warrior idejében sokkal rosszabb volt a helyzet. Jelenleg csak az aggro druid tud olyan startot produkálni, ami majdnem instawin.
Ettől függetlenül a bajnokságok (a rag heropower mirrort leszámítva) sokkal - sokkal változatosabbak, mint eddig bármikor. Rogue-ból van miracle és quest, amiből utóbbi általában a lineup gyengepontját képezi.
Paladinból van N'zoth control és murloc midrange. Warriorból szintén van pirate és taunt verzió. Druidból van aggro és jade. Shamanból evolve, jade (sajnos elemental nincs). Hunterből be-be csúszik 1-1 midrange, a warlock kaszt nyilván halott. Mage-ből van freeze mage és discover verzió, Priestből pedig ott a purify verzió...
Ennyire változatos meta nagyon régen volt és az, hogy 1 kasztnak van legalább 2 paklija abszolút pozitív.
Nyilván vannak negatívumok, mint a rag heropower mirror, illetve a discover mage elég nehezen counterelhető (amúgy ott az eater of secrets), de ettől függetlenül szerintem rendben van a meta. -
Chumlee
senior tag
válasz
grizlisandor #69164 üzenetére
Igen igazad van . Ha véletlen aggrot játszom akkor jön szembe a taunt warrior , priest .
Midrange ? Hasonló Taunt warri, priest vagy aggro fogja meg
Nem az zavar ,hogy 6-8 deck van hanem az ,hogy rng függő . Ha a szerencse játékot akarok játszani leülök rulettezni ... -
thesound
addikt
Ez a deck import nagyon jó lett, sokkal kényelmesebb netdeckelni
-
Chumlee
senior tag
válasz
grizlisandor #69161 üzenetére
Csak szerintem sz#r a meta ?
-
Hallazeal
tag
Ben Brode ismét kampányol.
[link]Nem lenne már rossz egy torna mód. Lehet, hogy küszöbön van?
-
JNashville
senior tag
válasz
JNashville #69057 üzenetére
Még mindig van 80 G cserére. Jó volna mostanában letolni.
-
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$ #69153 üzenetére
Annó azért kezdett el gyűjteni, hogy meglegyen neki a full golden kollekció. Aztán most belátta, hogy éves szinten 3 packos kieggel lehetetlen elérni a célt. Még úgy sem jön össze elegendő dust, hogy 1000+ packot kinyit minden kiegből. Most az összes standard lap goldenben lesz legyártva, vagy legalábbis azok, amiket használ.
-
whitezo88
nagyúr
imádom az ilyen izgalmas meccseket, 5ből 4 ilyen. [link] az egy dolog, hogy Lyrát discoverel, mert nem ritka, de hogy tökéletes keze legyen és 2 pain 2 death, clear, kombó darabok mind nála, nálam 0 evolve jön fel, ő meg üres kézre így végez (inner f), az vicc. lb 6-7 win kéne goldenhez, azt csak megcsinálom. Legalább előtte elvertem a golden heros, legend backes, pirate warrit, az a legalja. Főleg hogy Wildon sokkal erősebb erre itt erősködik.
Az ilyenek miatt nem értem hogy tudnak sokan több tízezenyi meccset ledarálni, főleg ugyanazon classal. A sakk is ugyanaz de ott legalább csak magadra vagy utalva, nem a szerencsére. Ja meg értelme is több ha ugyanúgy komolyan csinálja az ember.
Persze ezt már ezerszer kitárgyaltuk, direkt ilyen a játék, hogy mindenkinek legyen sikerélménye. Lásd: Kripp, ha csak a skill számítana, 90%-95% winrateje lenne arénán.
-
DaveNo1
veterán
Játszottam egy warlock ellen, azt hittem ezt a classt már kivették a játékból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest