Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Srácok !

    Ahogy olvasom a kommenteket nem értem, hogy mi a baj a mostani metával. Ez a játék mindig extrém húzás függő volt, pláne az aggro paklik idején. A pirate shaman / warrior idejében sokkal rosszabb volt a helyzet. Jelenleg csak az aggro druid tud olyan startot produkálni, ami majdnem instawin.

    Ettől függetlenül a bajnokságok (a rag heropower mirrort leszámítva) sokkal - sokkal változatosabbak, mint eddig bármikor. Rogue-ból van miracle és quest, amiből utóbbi általában a lineup gyengepontját képezi.

    Paladinból van N'zoth control és murloc midrange. Warriorból szintén van pirate és taunt verzió. Druidból van aggro és jade. Shamanból evolve, jade (sajnos elemental nincs). Hunterből be-be csúszik 1-1 midrange, a warlock kaszt nyilván halott. Mage-ből van freeze mage és discover verzió, Priestből pedig ott a purify verzió...

    Ennyire változatos meta nagyon régen volt és az, hogy 1 kasztnak van legalább 2 paklija abszolút pozitív.
    Nyilván vannak negatívumok, mint a rag heropower mirror, illetve a discover mage elég nehezen counterelhető (amúgy ott az eater of secrets), de ettől függetlenül szerintem rendben van a meta.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák