- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Pikari #55748 üzenetére
Tudom hogy az írás olvasás felületteszt a tuti, csak sokszorvagyok olyan helyzetben, hogy ott van x hdd kell vagy nem kell alapon.
Nincsenek órák eldönteni, de egy hdd sentinel kondíció vagy reallocated sector count sokat segítene elválasztani az ígéretest a felejtőstől.@szkutyi
Ír úgy 100% kondíciót a hdd sentinel, hogy reallokált szektorok vannak?
Nálam azt ki is írja a szöveges jellemzéshez, és sose láttam úgy 100%-ost -
envagyok
veterán
Sziasztok
Létezik valami hordozható eszköz, amivel a merevlemezek smart adatai, legfőképp a kondíció kiolvasható? -
envagyok
veterán
válasz
MasterDeeJay #54901 üzenetére
Annyi gondom van, hogy a gpartedet próbálva nem látja a merevlemezt, csak az usb sticket.
-
envagyok
veterán
válasz
MasterDeeJay #54896 üzenetére
Gparted és sdformat-ra van tutorial?
Mit és honnan érdemes letölteni?
Pendrive-ról is fut? -
envagyok
veterán
SAS HDD-vel van egy érdekes dolog.
Vezérlő nélkül vettem, egy lsi vezérlőm van, ami SAS vezérlő.
Indítáakor szépen indul a hdd, nem klattyog, nincs fura hangja, vezérlő felismeri, hdd sentinel látja, 100%-osnak látja.
Viszont ha felület irás tesztet indítanék, vagy partícionálnám, i/o eszközhibát ír
A win 10 partícionálni se tudja ott is azt írja ki.
Most a vezérlő biosában kezdtem egy formázást, ott úgy tűnik halad, igaz nagy a lemez, holnap reggel körül végez.
A lemez nagy 6 terás 2016-os, a vezérlő egy 2012-es gépből lett kivéve, egy s1150 i3-as 4.g rendszeren próbálom win10-el.
Sas lemezeknél minden vezérlő igényel biosos formázást, vagy mi lehet vele? -
envagyok
veterán
Sziasztok,
Van egy 120-as ssd-m tesztelésre, amire egy windows xp, windows 7 és windows 10 van felrakva.
Bootnál lehet választani, melyiket akarja az ember (A windows 10-es választóképernyője jön be, a kék)
Múltkor egyszercsak eltűnt a választási lehetőség, valami karakteres mindenféle jött ki, illetve visszaszámolt, és csak a windows xp indul, nincs választási lehetőség.
Lehet valamit tenni?
A 3 partíció megvan, a bootloaderrel lehet valami -
envagyok
veterán
Van egy régi Acer notim, amit már nem használok jópár éve, gondoltam átnézem, és meghirdetem eladásra.
Sajnos szeretek mindent jelszóval védeni, ezért beállítottam hdd jelszót, ami egy papírra felírt random karaktersorozat volt, és az évek, illetve egy költözés során sikerült elveszteni.
Hogyan lehet BIOS szintű jelszóval levédett hdd-ről levenni azt?
A hdd-n nincs fontos adat. -
envagyok
veterán
Sziasztok,
Egy belépő gépet szeretnék összerakni a fiamnak 975x lapos hp géppel, és 250GB-os WD HDD-vel.
Felraktam rá a windows 10-et, és néha egymás után többször, néha csak 5-10perc után csinál egy gyors ki- bekapcsolást.
A windows nem fagy le, megy minden tölt, dolgozik, semmi problémát nem ír, a hdd sentinel sem ír problémát, a diszk 100/100-as, csak a smart start-stop count emelkedik szépen. 2-3 óra alatt csinált 100-at.
Feszültségre rámértem, az rendben van. Egy másik lapban, ami 945,65 nem tudom pontosan ott nem jelentkezett ez a probléma fél órát tesztelve.
Egy kisebb hddt is próbáltam a 975x-es lapban, azon a gyenge szektorok kezdtek nőni. De csinálva egy felülettesztet egy másik gépben minden oké volt, lecsökkent a gyenge szektorok száma nullára.Ez vezérlő hiba lehet, vagy laphiba?
Esetleg a biosban kell mókolni, vagy drivert rakni?
Találkozott már ilyennel valaki? -
envagyok
veterán
Vettem 3 WD RED 4TB hdd-t, raid5-be szeretném majd használni.
Vételkor mindig végigfuttatok egy teljes felület írási tesztet hdd sentinellel, illetve megnézek egy rövid s.m.a.r.t. tesztet.
Az összes teszt hibátlanul lefut, viszont az egyik hdd hülye hangos, kerregő/búgó hangot ad a smart teszt első kb. 20 másodpercében. A többi hdd nem hangos.
Szerintetek baj van? Mit lehet csinálni?
Egy 100/100 hdd-t nem lehet visszavinni (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest