Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzui
csendes tag
Üdv!
Vacakol az egyik vinyóm.
Egy külső ki-bekapcsolhatós házban van, tegnap amikor lekapcsoltam, valami rövid elektromos zajt hallottam.
A gép látja a könyvtárakat, de csak két könyvtárba tudok belépni, a többibe nem. Amibe be tudok lépni, ott látom a file-okat, de nem nyitja meg egyiket sem, azt írja rá, hogy a file-t törölték.
A vinyó amúgy tele van, mégis az jelzi, hogy 1,7GB szabad terület a 3-ból.
WD30EURS WD-AVMennyire nagy a baj?
-
rtzui
csendes tag
Sziasztok!
Vacakol az egyik vinyóm.
Egy külső ki-bekapcsolhatós házban van, tegnap amikor lekapcsoltam, valami rövid elektromos zajt hallottam.
A gép látja a könyvtárakat, de csak két könyvtárba tudok belépni, a többibe nem. Amibe be tudok lépni, ott látom a file-okat, de nem nyitja meg egyiket sem, azt írja rá, hogy a file-t törölték.
A vinyó amúgy tele van, mégis az jelzi, hogy 1,7GB szabad terület a 3-ból.https://prohardver.hu/dl/upc/2017-01/31/91995_u31y75e68vsfvuik_wd30eurs_hiba.jpg
https://prohardver.hu/dl/upc/2017-01/31/91995_dprzkavjfaeszgsn_wd30eurs_hiba2.pngEbből adatmentés lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest