- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sa-K
újonc
Sziasztok! Gondoltam, hátha találkozott már valaki ilyen problémával, mint én, és valami megoldásra is jutott. Felvázolnám: van egy kb fél éve vásárolt WD RED 4TB merevlemezem, amit kb 2 hónapja helyeztem üzembe egy dokkolón való használatra, adatmentés céljából. Tegnapelőtt még olvastam, meg írtam, majd tegnap délután az asztali gépem bekapcsolásakor rövid ideig halk kattogó hangot hallottam felőle. Este szerettem volna írni rá, de nem találtam a meghajtót. Minden bekapcsoláskor hallani ezt a halk ütemes, néha kissé ritkább, majd ismét sűrűbb kattogó hangot, de a gép (Win10) nem ismeri fel. Majd a hang abba marad. A lemez felpörög a kattogó hang előtt, és a pörgés hallatszik is a kattogás ideje alatt. Másik HDD-t a dokkolóba téve (kb ugyanolyat, mint ami nem jó) - hibátlanul tudok írni, olvasni. A dokkoló kb 10 éves. Recuva sem ismeri fel a HDD-t. Ja, visszaálltam korábbi Win7-re, ott volt egy Hard disk Sentinel, ami mintha olvasott volna valamit a lemez infóiról, de pl a serial number valami kevéssé értelmes, sok egyforma számból állt. Na, túl hosszú voltam, szóval kérdésem, hogy találkozott-e valaki hasonló esettel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest