- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rég nekem is volt egy hasonló esetem, de a lemez nem állt le csak nagyon hallgatózva és ráfogva éreztem hogy van egy pont amin folyvást megakad. Volt belül egy kis tompa katt 1db ami folyton ismétlődött szabályos időközönként. Végül fogtam egy programot [link] ráeresztettem és sikeresen lementettem mindent. Lehet szerencsém volt most ebben az esetben. A Windows csak a lemezkezelőben látta a lemezt borult felosztásban, és a mentő program is ezért tudtam vele próbálkozni. A HD Sentinel meg teljesen hibátlanra írja, érdekes. Azóta még nem nyúltam hozzá, semmit nem próbáltam vele csinálni, jelenleg ráérős kategória nálam, pótoltam a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horizon Forbidden West
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest