- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
djculture #25835 üzenetére
Szia, neked volt igazad, kiirtan CD-re a progit, es kb 1000 hibat talalt a memoriateszt soran.
Visszatettem a regi 1 gigamat, es most csomagol, simman mennek fel a jatekok.
A kerdesem az volna, hogy mit tegyek a 2x2 giga rammal, hogyan teszteljem oket, mit csinaljak veluk, hogy ujra mukodjenek (ha lehet).
Pl lepucolom az erintkezoket, forditva rakom be oket, kifujom a ram foglalatokat, stb.
Mit javasolsz ? -
Antonius1978
addikt
The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors.
No actions needed.
Ezt irja az Overwiew nevu fulon.Akkor azt jelenti hogy nincs gond a vinyoval ?
A Short self test-nel viszont van egy hiba : Error startin test .... The hard disk controller or diver do not support this function.
Amugy pl a feluleti tesztet nem tudom elvegezni, mert ahhoz kellene regisztraljak....amugy meg most nincs 30 eurom megvenni a progit
-
Antonius1978
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz
mr_ricsi #25819 üzenetére
A HDD atteveset egy masik gepbe meg tudom oldani, igy mentettem/irtam ki adatokat a sajat vinyomrol egy havernel.
Amit javasolsz, az az, hogy pl rajta van egy ISO a vinyomon, a masik geppel nyissam meg a sajat vinyomrol es telepitsem a haver gepere ? (vannak ilyen ISO-k, melyek par honapja tutira mukodtek es olyanok is melyek nem, ha a haver gepen kibontja oket, akkor azt jelenti hogy nem a vinyo hibas ?).
Mit ertesz "huzas" alatt ?
A memoria tesztet megcsinalom, berakom a regi 1 giga ramot, es kiveszem a 2x2 giga dual chaneles ramot.Kivancsi vagyok ugy kibontja-e a jatekokat...
A testprogramot leszedtem, SeaTools for Windows a neve, epp most fut, kivancsi vagyok ad-e valamilyen hibat, mert ha nem akkor megiscsak a memoria lesz a ludas.DJCulture : igazabol nem eszleltem ilyesmit, altalaban/mindig a kibontaskor ugyanott akad el, pl 75%-nal a World of Tanks, egy masik jatek pedig ugyanannal az osszecsomagolt allomanynal.
Volt egy erdekesseg is : feltettem a Fallout 3-at, eloszor feltette, a jatek nagynehezen el is indult (eloszor azt mutatta, hogy ki van fagyva, kesobb kis varakozas utan futott, de csunya volt a grafika, sotet, olyan mintha 4 szinben ment volna,frissitettem a videokartya megvezerlot, leszedtem a jatekot, gondoltam ujrateszem, masodik alkalomkor CRC hibat jelzett, erdekes volt). -
Antonius1978
addikt
Sziasztok.
Lenne egy gondom : jatekok telepitesenel CRC, 7zip error, vagy hibas csomagolt allomany hibauzenetet kapok.
Sokfele dologra hivtak fel a figyelmem ezzel kapcsolatban, az egyik otlet ezen hibara az, hogy talan megment a vinyom cache-e.
Ezt hogyan tudom leellenorizni ? Mifele program, vagy mi szukseges ahhoz, hogy megnezzem hogy ep-e a cache ? Mert ha ep, akkor a tobbi dolgot kell leellenorizzem.
Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest