- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Antonius1978 #25848 üzenetére
Szia. Első körben külön külön teszteld le a memtesttel mindkét modult, hogy rá lehessen jönni hogy melyik döglött meg. Elég nagy esély van hogy az egyik 2gigás modul lett hibás, ha így van az sajnos fizikai nem tudod javítani csak vehetsz helyette egy másikat.
Ha mindkettőre hibát dob az már más kérdés vagy külön külön egyikre se fog az megint. Mindkettőre van magyarázat. De egyelőre ezt tudjuk, teszteld le külön külön mindkettő modult/ mindig csak az adott modul legyen betéve a lapba másik nem/.
-
djculture
félisten
válasz
Antonius1978 #25834 üzenetére
Akkor nincs baj a vinyóval, a short test csak regisztrált változatban megy végig az nem hiba. Ez csak megerősíti a gyanúmat hogy a memória szintjén lehet probléma.. Ez lehet maga a rendszer ram modul vagy a proci gyorsítótár is. Memtest a te barátod első körben.
[link] -
djculture
félisten
válasz
Antonius1978 #25832 üzenetére
Úgyis egyből az áttekintés fog megnyílni, ha több vinyó van akkor kiválasztod a bal oldalon lévő listából amelyikre kiváncsi vagy.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Antonius1978 #25829 üzenetére
"Amit javasolsz, az az, hogy pl rajta van egy ISO a vinyomon, a masik geppel nyissam meg a sajat vinyomrol es telepitsem a haver gepere ?"
Nem, én azt javasoltam, hogy a HDD-dről néhány fotót nézz meg a haverod gépén."Mit ertesz "huzas" alatt ?"
A processzor gyárinál magasabb órajelen való használatát."A testprogramot leszedtem, SeaTools for Windows"
Nem, amit én írtam, annak SeaTools for DOS a neve. -
djculture
félisten
válasz
Antonius1978 #25829 üzenetére
Azért szerintem nyomj egy memtestet meg a vinyóra nézzél rá hdsentinellel előtte.
-
djculture
félisten
válasz
Antonius1978 #25816 üzenetére
Az inkább memória hibára utal, főleg abböl lehet felismerni hogy a crc mindig a csomagolás más részénél dob hibát.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Antonius1978 #25816 üzenetére
"Mifele program, vagy mi szukseges ahhoz, hogy megnezzem hogy ep-e a cache ?"
A HDD-t rakd át egy másik gépbe, ami jól működik. Itt a HDD-dről kezdj el olyan régebben rámásolt képeket nézegetni, amelyeket annak idején néztél, és jók voltak.
Ha a képek hibásan jelennek meg, akkor a HDD-det kell tovább vizsgálni, ha a másik gépben jó, akkor a saját gépedet kell teszteni. (Első körben a húzást szüntesd meg, aztán pedig memória és proci tesztek jöhetnek.)A HDD további vizsgálatához pedig a gyártója honlapjáról a tesztprogram ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest