- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
JackRabbit #10296 üzenetére
Na Rendszervisszaállítás kikapcsolva, sok felesleges szemét törölve. Köszönöm szépen a segítséget!
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
JackRabbit #10295 üzenetére
Nyehehe, Total Commanderrel beügyeskedtem magam a mappába. Itt van vagy 20 GB adat. Ez mind törölhető? Esetleg még ilysmi mappa?
SZERK: korán voltam boldog, hiába enged be, törölni már nem enged, akárhogy is ügyskedem a felhasználói jogokkal, etc. I love you Vista!
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
Zeratul #10289 üzenetére
Ha a "Users" mappa a "Felhasználók" nevű mappával azonos (C:\Felhasználók) akkor az 4,05 GB.
Utóbbi mappához tudnál adni egy elérési utat, mert fogalmam sincs merre találom.
Köszi!SZRK: hát, nem tudom milyen szemét maradt volna a régi Windows után. A telepítő azt mondta, hogy minden cuccot, ami a régi rendszeré volt, átrakja a Windows.old mappába. Na ezt én kitöröltem. Lehet még máshol is szemét?
-
JackRabbit
csendes tag
válasz
Zeratul #10286 üzenetére
A Windows particiókezelőjével vagy mi a fenével csináltam. Egy nálam hozzáértőbb haver mondta nekem hogy mit hogy kell, de már elfelejtettem.
A lényeg az, hogy most egy darab partíció van rajta, amin 104 GB a szabad hely. De mikor pár hete újraraktam a rendszrt, akkor 126 volt még. Ja, és a Windows.old mappát töröltem, meg egyébként mindent, aminek köze lehetett a régi windowshoz.Na, közben megtaláltam, itt tüntettem el a másik két partíciót:
-
JackRabbit
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy nagy problémám. Adott egy 160 gigás vinyó (Fujitsu, ATA) , és Windows újratelpítés után 104 GB szabad hely van rajta...nos ezt szeretném némileg megnövelni. Laikusként úgy gondolom, hogy a Windows (Vista Home Premium) nem foglalhat 9 gigánál többet semmilyen extrém esetben, tehát a merevlemezen legalább 130 GB helynek kellene lennie (139 a valós kapacitása) . Töredezettségmentesítőt már próbáltam, nem jött be. Valami ötlet?
Válaszokat lőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged