- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
liksoft #32514 üzenetére
Sajnos nem tudom. Egy asztali DVD játékosból szerzett darab, gyanítom hogy valami linux által használt fájlrendszer van rajta, de ezért Linuxxal vacakolni nincs kedvem.
Ha ismersz nem univerzálisakat, jöhetnek azok is, párat kipróbálok. Ha egyik sem látja, akkor hagyom a Windows-t inicializálni.
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Tudna valaki ajánlani olyan programot, amivel a Windows által nem támogatott fájlrendszerű merevlemez tartalmát tudom megnézni Windows alatt (mielőtt valaki Linuxot javasolna
)?
-
Pista0001
addikt
válasz
liksoft #26959 üzenetére
A HD sentinelnél a gyege szektor nem a bad sector? Van hibás szektor is? Nem tudtam. Ha a következő vinyó hamar tönkremegy akkor lehet tápot cserélni, a vinyót meg újra garizni, ennyi. Amúgy az a vinyó nem valami jó konstrukció szerintem, egyik barátomnak is volt ilyen és hamar rossz/gyenge szektorosodott az is.
-
Pista0001
addikt
válasz
Hegasus #26947 üzenetére
Intel® P67(B3) chipset :
2 x SATA 6Gb/s port(s), gray
4 x SATA 3Gb/s port(s), blue
Support Raid 0, 1, 5, 10
Marvell® PCIe 9120 controller : *2
2 x SATA 6Gb/s port(s), navy blueA két sötétkék nem a chipsethez tartozik hanem egy külön vezérlőhöz, szerintem azokat hanyagold. Igazából csak az SSD-nek kell a SATA3, a többinek nem. A többit dugd a világoskékekbe.
-
-
Pista0001
addikt
Sziasztok.
P55-ös alaplapon 2 db vinyót RAID0-ba szeretnék fűzni. Van mellettük egy SSD, ezen van az oprendszer. Ha a BIOS-ban átkapcsolom az IDE módot AHCI-ról RAID-re nem indul a Win 7. Van valakinek ötlete? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest