- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pista0001 #32515 üzenetére
Elszomorítalak. A legtöbben egyedi, és így a mentésük is nagyon macerás, ha egyáltalán kijön valami. Külföldi fórumon utána kerestél már a játékos pontos típusát ismerve?
Inicializálni? Utána sem fogod rajta megtalálni az adatot. Sőt, felül is írhatsz sok fontosat! Mentendőre nem írunk! Vagy csak érdekel mi lehetett rajta?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pista0001 #26958 üzenetére
NEM hibásnak, hanem gyengének írta! Ezt okozhatja zajos tápegység is! Akkor új tápot vetetsz vele, vagy legariztatod a winyót, és pár nap alatt az új is gatya lesz?
(Ha a táp a hibás.)
Először a hiba forrását kell megtalálni, nem fejetlenül gariztatni. A hiba javítandó, nem a tünet!
-
Hegasus
senior tag
válasz
Pista0001 #26950 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Időközben leformáztam a kérdéses hdd-t és úgy már jónak tűnik, de ez a sötét sata érdekes, ha most kihúzom az ssd-t és a másik hdd és egyszerűen átdugom a világos kékbe meg a szürkébe, akkor nem lesz semmi gond ugye? Értem ezalatt, hogy a win7-et úgy telepítettem, hogy abba a külön vezérlősbe volt dugva, és ha átteszem nem lesz semmi probléma? -
Hegasus
senior tag
válasz
Pista0001 #26946 üzenetére
A a baj, hogy biosban(sata configuration), nem is látja, sőt, mintha 8 sata foglalat helyett 6-ot látna (alaplap: asus p8p67, bios a legfrissebb), mert még az ssd-t, meg egy másik új 2 tb-os hdd-t nem mutat hogy be lenne oda dugva ahová, pedig a windows látja, amit mutat az egy régi 750 gigás winchester és az optikai lemez meghajtó, és csak e kettőnél tudom állítani a hot plug-ot.
A sata foglalat színe jelent valamit? (2 db sötét kék sata3: ssd és 7200 rpm 2tb os hdd ezeket látja, két szürke sata3: itt próbáltam cserélgetni a néha látott hdd-t, és 4 sima kék sata2: a régi hdd és az optikai meghajtó.) -
Hegasus
senior tag
válasz
Pista0001 #26944 üzenetére
Igen látja azt a 100 megásat is (meg a 100 gigás windows-ost és a haramdikat tele adattal), és közben mintha rájöttem volna, hogy mikor látja, mikor az áramot bekapcsolom és utána kapcsolom be a gépet, de ha utána újraindítom, vagy kikapcsolom/ bekapcsolom miközben már mondjuk 20 perce áram alatt van a gép akkor már nem látja. Nem lehet hogy köze van ahhoz, hogy ugye ez green hdd, és mondjuk valami okból kifolyólag lekapcsolja magát, mi több el se indítja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest