Új hozzászólás Aktív témák
-
nope00
tag
Sziasztok egy hatalmas problémám lett, van egy külső usb-s 320gb-os adatárorom, eddig volt rajta 2nyege szektor, de volt mikor visszaugrott egyre, sosem zavart. Két részre volt osztva, egy 75gb és egy 222gb-ra. Ma leürítettem a 75gb-os részt és megformáztam. Erre a következő látvány fogad:
[link]
[link]
Ezzel lehet kezdeni valamit, lehetséges, hogy 1óra használat alatt ennyit essen? Vagy csak rosszak a smart adatok? Köszönöm a segítséget. -
nope00
tag
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy egy laptopba való 2.5 hdd-t, rádughatok-e az asztali gépem tápjára (sata) felfogja ismerni? nem fogja túlterhelni? mert ha jól tudom akkor a notebook hdd-k 5v az asztali meg 12+5.
-
-
nope00
tag
Sata kábelt ami sérült újra össze lehet kötögetni ? és fog működni? mivel látom a belsejében van a két két rövid amik erősen be vannak burkolva és a három hosszabb ami csak egy szabad szál. Tehát működik a megfaragom a végét összekötöm beszalagozom módszer?
-
nope00
tag
válasz
djculture #23656 üzenetére
Igen nekem is az a bajom hogy nagyon nehéz hozzájutni 3,5"-hez mindet ideben árulják csak, nem beszélve arról hogy milyen magas áron, sajnos arra nem gondoltam, hogy mind két feszültség kell neki, megörültem hogy olcsón megtudtam szerezni, dupla usbs gondoltam hátha az elbírja, de így sajna nem, visszavenni nem veszik, valahogy meg kéne oldanom ezt a 12votlos dolgot, ilyen csináld magad oldal nincs valahol?
-
nope00
tag
Sziasztok, ma vettem egy 2.5" hdd keretet azzal a céllal hogy 3,5" hdd-vel használnám csatlakozó rámegy de a vinyo meg sem mordul, kevés lenne neki az 5v? mert a tetején úgy nézem hogy vagy 12v vagy 5 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest