Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
szacsee #56071 üzenetére
Én is így jártam, még korábban és a végén egy hardveres klón oldotta meg egy dokkolóban. Az átvitte, simán működik azóta is a Win10.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
szacsee #37750 üzenetére
Ugyan a Scorpio Blue sorozatot itt nem említik, de más visszajelzések alapján azon is működik: [link]
(#37752) Morris: A DVD-t én is hanyagolnám már 2014-ben. A felhő nyilván nem rossz, ha el tudod fogadni a tényt, hogy egy külső fél számára kell kiadni a személyes adataidat. Én mondjuk egy külső winchestert ajánlanék, sőt magam is ezt a módszert követem. Ha nincs olyan vészesen sok adatod, akkor még egy 2,5 colos is elég, ami jóval praktikusabb is a 3,5 colos társainál. Hetente egyszer felcsatolod a gépre, és csinálsz egy mappa szinkronizálást Total Commanderrel, esetleg valami profibb backup szoftverrel rendszeresítesz egy inkrementális vagy differenciális mentést.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
szacsee #21531 üzenetére
Értem, köszönöm a választ. Tartottam ettől, mert mindenképp a 80-ast akartam megtenni rendszernek, a méretezés miatt. Igazából internet+játék lesz a fő platform, ezért is gondoltam, hogy jó lesz a 200-as "gyors" HDD a játékoknak, mert sok hely is kell a sok játéknak, meg gondolom nem árt, ha nem a leglassabb, ha azon futnak.
A HDD családon belül jött, annyi van, mondom, hogy RAID-ben volt a két 200-as, többnyire programokkal, filmekkel megtömve, azt hiszem. Nézek mindenképp valami állapot/sebesség montirozó progit, köszönöm.
Mennyire lesz vajon érezhető a hátránya annak, ha a 80-as lesz a system? Ráadásul az is lehet, hogy belátható időn belül(~1év) cserélve lesz satásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest