- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
King Unique #53651 üzenetére
Köszönöm. Végül azt csináltam, hogy leszedtem róla az elektronikát, meg összekarcoltam, így már elég sok effort megnézni mi van rajta. Meg rá is ütöttem kalapáccsal bár az valószínűleg nem árt a korongoknak. De látszik hogy ütve volt.
-
moma
őstag
Sziasztok. Kidobásra ítélt vinyánál, ami törtéve lett, hogy biztos legyek nem nyerhető vissza adat az elég, ha rákúrok párat kalapáccsal? Vagy ti hogy szoktatok megszabadulni tőlük?
-
moma
őstag
olyan van tényleg, hogy kapcsolja ki, de nekem úgy tűnik, hogy az úgy működik, hogy csak akkor kapcsolja ki őket, ha maga a win idle. szóval csak mert azzal hdd-vel nem foglalkoztam egy ideje nem kapcsolja le csak azt, miközben amúgy dolgozok a géppel. mindenesetre ez jó példa arra, hogy nem egy lehetetlen ötlet, mert hát ez az energiagazdálkodás dolog bizonyos körülmények között kikapcsolja, csak ezt kéne kicsit finomabbra hangolni. lehet valami spéci energia gazdálkodásos szoftver kéne?
-
moma
őstag
kérdésem az lenne, hogy lehetséges olyan, hogy egy winya ne legyen bekapcsolva folyamatosan, csak ha esetleg kell? konkrétan: a második winyámat gyakorlatilag csak archiválásra hasznánálom és ez shut downra van ütemezve, hogy akkor csinája meg. de ha lenne erre szoftver, akkor eleve azt is meglehetne csinálni, hogy csak ekkor kapcsoljon be a winya, mert amúgy tök fölöslegesen megy...
nos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest