- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Itt is találkoztak a hibával, de estool nekem nem használt még
A probléma csak az, hogy minden 3-4 óra alatt fut le és, hogy nemtom a hdd pontos paramétereit.Hdat2-nek megtaláltam egy verzióját a hiren-s cd-men és most futtatom a blockok ellenőrzését és javítását.
Soká derül ki, hogy ezzel elértem e valamit, mert ma már egy samsungos progi elvette pár órámat és nem ért semmit. -
Phelus
csendes tag
Szia! Én is ugyanilyen vinyót vettem, és hasonló problémám volt vele (nekem 33MB-ot látot és nem 32GB-ot, szval lehet h nem azonos a két hiba). A Samsung-os HDD programok sem segítettek a dolgon. Végül egy angol nyelvű fórumon találtam meg a megoldást:
http://www.hdat2.com/
Innen letöltöd a hdat2 nevü kis progit, csinálsz egy bootolható floppy-t/cd-t/pendrive-ot, felrakod rá, és DOS-ból elindítod a programot. Nálam kapásból felismerte, hogy gubanc van a vinyóval, megkérdezte javítom e, és néhány másodperc alatt meg is oldotta. Azóta látja a gép a teljes 1TB-ot(vagy négy óra szöszölés és a kedves gyártó minden felmenőjének felemlegetése után
)
Remélem neked is sikerül megoldanod.Szerk:És most látom, hogy az alaplapunk is ugyanaz
Phelus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged