- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy hm100jc 2,5"-s laptop hdd nálam.
Mobil rack-ben volt használva és azt a jelenséget produkálja, hogy gépre kötve felpörög a hdd aztán leáll. A gép fel sem ismeri. A rack-en a power led folyamatosan világít, de a hdd led meg egyfolytában villog. Rack-et, kábelt próbáltam már másikat.Tapasztalt már valaki ilyet? Miben bízhatom még?
Előre is köszi!
Elnézést, ha volt már ilyen téma, de nem találtam meg. -
xXxPongi
aktív tag
De!
Próbáltam utalni arra, hogy a samsung progi cseszett be.
Low format is volt.Viszont közben a hdat2-s proginál találtam egy olyan opciót, hogy default-ra visszaállítja a hdd attributumait. Így minden meg lett oldva.
Nekem asus lapom van, de aki kipróbálta annak giga lapja volt
(lentebb írtam róla, hogy cserével jutott hozzám a hdd és az illető csak annyira rakta a gépébe, hogy megnézze megy-e)Abit lapnál sem volt gond ezzel a hdd seriaval.
Thx a segítséget!
Amúgy a giga lapok kényesek rá, van akinek fel sem ismerte, stb. ezért volt meglepő, hogy nekem is xarkodott, de mivel giga deszkában volt előtte, így nem meglepő (volt akinek bios frissítés elég volt)
-
xXxPongi
aktív tag
Itt is találkoztak a hibával, de estool nekem nem használt még
A probléma csak az, hogy minden 3-4 óra alatt fut le és, hogy nemtom a hdd pontos paramétereit.Hdat2-nek megtaláltam egy verzióját a hiren-s cd-men és most futtatom a blockok ellenőrzését és javítását.
Soká derül ki, hogy ezzel elértem e valamit, mert ma már egy samsungos progi elvette pár órámat és nem ért semmit. -
xXxPongi
aktív tag
csatlakozom én is
Az az apropója a dolognak, hogy elcseréltem egy hdd-met erre a samsung-ra és az illető ígérete szerint működik rendesen, de csak annyira próbálta ki, hogy megy-e.
Most, hogy tudok foglalkozni a géppel és erre ebbe a hibába ütközöm, egy kicsit fel lettem zaklatva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest