- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senquist
tag
válasz
Dtomka #48445 üzenetére
Eddig program nélkül megvoltam, csak egyik haverom mondta hogy van ez a program amivel megtudom h mennyi a hőmérséklete a vinyoknak, e-mailon kaptam a progit és miután felraktam láttam hogy a működik rész sérült.
Mivel neki még nem volt ilyen gondja fogalma se volt róla hogy ez vajon igaz e vagy amolyan humbuk mint a vírus irtók amit olykor csinálnak, hogy súlyos hibát talált vegyem meg és kijavítja.
Azt reméltem ez is vmi ilyesmi, ezért kérdeztem ink. hogy ha mégis tévednék.Hétfőn mindenképpen megyek az üzletbe és veszek másik 2db 1TB os Piros WD vinyot, az üzletben azt mondták hogy a Piros és a Lila a legjobban bíró ami torrentezésre ill. arra jó ha kb hetente 1x kapcsolom ki agépet.
-
-
King Unique
titán
válasz
Dtomka #48424 üzenetére
A FAT32 és NTFS fájlrendszert mindkét OS kezeli, tehát az elvileg nem okozhat problémát. Ellenben, ha a HDD-ken GPT stílusú partíciós tábla van, akkor az már igen. Ugyanis az elavult és jellemzően 32 bites XP azt eleve nem kezeli (példa). Továbbá, ha lefagy a W7, akkor lehet a merevlemezekkel sem stimmel valami. Érdemes lecsekkolni az állapotukat pl. a HDS programmal.
"Esetleg az XP-s gépet újratelepítem win7-re"
Ez nem világos pontosan mit akar jelenteni, de csak adatmentés céljából totál felesleges egy XP-t feltelepíteni az 1. gépre. Sőt, ez esetben inkább nem kellene piszkálni a HDD-ket, pláne nem írni rájuk a telepítéssel! Valamint pláne nem egy ilyen elavult rendszerrel, ami az UEFI-s telepítést és a GPT-t sem ismeri, az alignálást is elcseszi, újabb hardvereken az sem biztos, hogy menne normálisan stb. Ha nem bootol be a gép, akkor adatmentési célra bőven megfelel egy pendrive-ról indított Live Linux, vagy akár egy WinPE-alapú rendszer (példák).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest