- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
espeke #10849 üzenetére
Ha igaz, akkor az a 21-es láb. (Ellenőrizd le.) [link] Az a DDRQ láb, vagyis az adatátvitel vezérléséhez tartozik. IRQ/DRQ interrupt vezérlés. Ilyenkor még PIO módban (ott sem minden formában) működhet. Vagyis lehet, hogy elkerülhető a javítás, de........
Ha NTFS van rajta, akkor az NTFSDOS nevű program körül keresgélj. Lehet, hogy ezzel DOS-ból tudsz menteni. Figyelem, 4GB a korlát!
-
liksoft
nagyúr
válasz
espeke #10809 üzenetére
Igen. Már írtam, nem mindegy melyik tű törik ki. A BIOS-ban tiltsd ki az UDMA üzemmódot. Hátha az UDMA kommunikációhoz kellene az a láb. De ha esetleg megmondod melyik is az........ Elképzelhető, hogy közelebb jutunk a megoldáshoz. Viszont azt is jó lenne tudni, a mellette lévők a panel forrasztásánál sérültek-e?
U.i.: Azért eléggé meg kell gyalázni egy winyót, hogy kitörjön a lába....
-
gooool
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
espeke #10782 üzenetére
én jártam már így h kitört valamelyik tű az ide csatiból, de szerencsére "ment" a vinyó és tudtam adatot menteni...
másik gondom régen a következő volt: volt egy maxtor vinyóm és elkezdett egyik napról a másikra szaporodni a bad sector rajta (tipukus hiba volt ezeknél a sorozatoknál a gari utáni "hirtelenhalál"), 3 partíció volt: 2db fat32+1 ntfs... nem is szórakoztam vele, vettem inkább egy új vinyót és miután húztam rá rendszert, dos alól a fat32es partíciókról mentettem a menthetőt... az ntfs-el viszont szívtam, mert xp alatt nem tudtam rajta böngészni... tettem fel egy uhu linuxot és az alól láttam normálisan és le tudtam róla majdnem mindent menteni... a művelet után próbálkoztam a vinyót rendbetenni, de megdöglött 1-2napon belül...adatmentésre 1próbát szerintem megérne a linux...
-
Imco
őstag
válasz
espeke #10768 üzenetére
Ha az adatok is kellenek... 1 probát megér, bár az eddigi kisérleteid számával arányban nő a veszteség elvi valószinűsége! /3-4dl whiskey után ez szép mondat tőlem
/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mesterséges intelligencia topik
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged