Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem is ugyanúgy 1 TB-os Hita-m van, és eleinte én is sokat nyavalyogtam a rengeteg kerregés miatt, mert engem is rohadtul idegesített, de úgy van, ahogy Dzsekó írta, ez a "kalibrálás" egyre ritkul. Most már tényleg alig kerreg! Szóval én is meg vagyok nyugodva. Légy türelemmel, soká tart, de abbahagyja.
Amúgy a másik vinyós topicban audi100td és engusz is próbálták a "Sharkoon Vibe Fixer"-t, ami állítólag nekik nagyon bevált, szinte teljesen "megszünteti" a HDD zajongását, ami leginkább a házzal való rezonanciából következik. Itt van róla egy-két kép: [link]
Én is terveztem, hogy veszek, de aztán úgy döntöttem, hogy majd inkább készítek házilag hasonlót, még ha nem is lesz olyan szép, legalább megvolt az alkotás öröme.
Szerk.: pontosítok, a vinyó a kerregést nem hagyja abba teljesen, mert nyilván az oprendszer dolgoztatja. De a kezdeti rendkívül gyakori kerregés egyre ritkul. Már önmagában sem számít egy halk vinyónak ez a típus, de valamit valamiért. Nagy kapacitás, gyorsaság, ez nagyobb zajjal jár. Kivéve, ha megoldod, hogy ne érintkezzen a házzal.
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Az új Hitachi vinyónak főleg az élete elején elég sűrű időközönként van öntesztje.
Ez ahogy használod egyre jobban ritkul, ez amolyan kalibráció. Nálam már nem is csinálja és win sp2 van rajta. Jelenleg 662 órát futott a vinyó. És 1 hónap használat után már érezhető volt a ritkulás. A legelején kb. 5 percenként kerregett egy jó 1-2 mp-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- YouTube
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nekem se)
nem gumibelsőt? vagy mire gondolsz? Az autó melyik belső részére?