- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem is ugyanúgy 1 TB-os Hita-m van, és eleinte én is sokat nyavalyogtam a rengeteg kerregés miatt, mert engem is rohadtul idegesített, de úgy van, ahogy Dzsekó írta, ez a "kalibrálás" egyre ritkul. Most már tényleg alig kerreg! Szóval én is meg vagyok nyugodva. Légy türelemmel, soká tart, de abbahagyja.
Amúgy a másik vinyós topicban audi100td és engusz is próbálták a "Sharkoon Vibe Fixer"-t, ami állítólag nekik nagyon bevált, szinte teljesen "megszünteti" a HDD zajongását, ami leginkább a házzal való rezonanciából következik. Itt van róla egy-két kép: [link]
Én is terveztem, hogy veszek, de aztán úgy döntöttem, hogy majd inkább készítek házilag hasonlót, még ha nem is lesz olyan szép, legalább megvolt az alkotás öröme.Szerk.: pontosítok, a vinyó a kerregést nem hagyja abba teljesen, mert nyilván az oprendszer dolgoztatja. De a kezdeti rendkívül gyakori kerregés egyre ritkul. Már önmagában sem számít egy halk vinyónak ez a típus, de valamit valamiért. Nagy kapacitás, gyorsaság, ez nagyobb zajjal jár. Kivéve, ha megoldod, hogy ne érintkezzen a házzal.
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Az új Hitachi vinyónak főleg az élete elején elég sűrű időközönként van öntesztje.
Ez ahogy használod egyre jobban ritkul, ez amolyan kalibráció. Nálam már nem is csinálja és win sp2 van rajta. Jelenleg 662 órát futott a vinyó. És 1 hónap használat után már érezhető volt a ritkulás. A legelején kb. 5 percenként kerregett egy jó 1-2 mp-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest