- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
Sk8erPeter #9853 üzenetére
Most lehet úgy 1 hónapos a "kicsike", akkor még járódik
. Alig hiszek a fülemnek
Nemrég tudtam meg, hogy a hangszórókat is be kell járatni - nekem újdonság volt - , most meg már a vinyókat isViccet félretéve, én is gondolkodtam már a vibe-fixeren, de elötte kipróbálok egy olcsóbb megoldást.
Mégpedig azt, hogy a vinyó oldalára autóbelsőt fogok csavarozni, és ezt a belsőt rögzítem a házban. Nálam kicsit más a helyzet a HDD felgogatás terén, mivel gyorscsatlakozós a Chifi ház, így némileg több helyem van. A gyorscsatlakozót kihagyom és egy kb 1 cm-el szélesebb csíkot rögzítek a vinyó oldalára ( duplán is elfér). A túllogó 1 cm elegendő a házban történő valamely rögzítésre ( csavarozás), de nem túl hosszú, hogy kilengjen, főleg duplán, és azt is mindkét oldalt.
Mindenképpen kell valami jó megoldás, mert a Hitán kívűl van még egy 250 Gb és egy 320 Gb Seagate a házban, és ha mindegyiket tápra dugom, akkor összebúgnak, és ez a nagy ház búg bizony. Így legtöbbször lehúzom a Seagateket, de ez így nem valami kényelmes.
A vibe fixerből kéne mindjárt három, az már nem olyan kevés pénz, ezért próbálkozom egy gazdaságosabb megoldáson, meg a bütykölés öröme ugye
Ha nem jön be, akkor úgyis megveszem, jobbat nem tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó /Garanciás/
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest