- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
KEViN007 #42246 üzenetére
"azonban mbr-re váltva táp nélkül is olvasható a lemez tartalma az említett tv-kről."
Itt eleve nem a táp, hanem az MBR vs. GPT volt a lényeg. Bár azt nem írtad, de vsz 2,5" külsőkről lehet szó, azoknak meg elég akár az USB-port árama is, ha HDD-s, akkor fixen.
+ba tápolni meg Y kábellel szokás, ha több port, de ha jól értem volt a házon DC power bemenet és arra dugtál külső tápot, vagy vmi USB hubra kötetted a külső vinyót.Szerk:
Ja már értem, akkor OS vinyó volt és az UEFI miatt volt GPT-n. Teljesen legyalulni ezzel a módszerrel kellett volna [link] és átrakni MBR-be, mert 2 TB alatt külső adattárnak nem indokolt a GPT.
Amúgy nekem is Becrux van, jóféle.Bár táp ügyileg, ahhoz alapból Y kábelt adnak.
Kösz az infókat! -
-
King Unique
titán
válasz
KEViN007 #42237 üzenetére
Azért itt jó lenne ám tudni a pontos paramétereket...
"Problémám akadt 1TB-os HDD-vel, amit áthelyeztem külső USB 3.0 házba"
Milyen külső ház pontosan, milyen vezérlőchip van benne, máshol, vagy a külső házban lett-e inicializálva, partícionálva a merevlemez?"PC-n, laptopon és egy okos TV-n megy, másik három TV-n viszont nem"
Előbbi kettőn használva ezeknek a fő rendeltetése, az, hogy xy külső multimédia eszköz nem kezeli, az már utóbbiak sara. TV-ken lehet nem ártana egy firmware frissítés, mert pl. lehet épp olyan vezérlőchip van a külső rack-ben, amit a TV nem kezel. De akár elsődleges vs. logikai partíció, szektorméret is bekavarhat.
Másik TV-ken milyen USB-portok vannak, mert a sima 0,5 A-es nem mindig elég, hanem a HDD jelölésű 1 A+os az igazi tápellátás terén?"Ezeken a TV-ken aktívan volt használva 320-as HDD és 1TB-os is, mint ahogy írtam fentebb gyárilag volt szerelt az 1TB-s"
Gyári külső vinyóknak jobb szokott lenni ilyen a kompatibilitása, mint pl. WD My Passport.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged