Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
pcgamer01 #35695 üzenetére
Ha nem jár sikerrel a Sentinel, lehet, én is ráugrasztom a Regenerátort.
Egyelőre nagyon tetszik, amit csinál. Addig nyúzza, gyömöszöli a szektort, amíg be nem tudja írni az adatot, aztán ha a verify rendben van, akkor az a szektor elvileg rendbejött.
Az más kérdés, hogy százas nem lesz valószínűleg sohasem, de hát nem is kell. Nem ezen tárolnám a doktori disszertációmat... akkor sem, ha lenne ilyenem!
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Eduardo89 #35663 üzenetére
Igen, első ötlet nekem is ez volt, de mivel ez nem ígért olyan komoly és hosszabb távú megoldást, mint a Hard Disk Sentinel inicializálás funkciója, ezért végül utóbbi mellett döntöttem. Persze teljesen természetes, hogy értelmes feladatokra nem fogom használni már ezt a vinyót. Csak "műkedvelő szinten" érdekelt volna egy olyan megoldás, amiről vki már megtapasztalta, hogy tartósan jó.
Azt gondoltam, ennyi idő után már csak van legalább egy értelmes megoldás. Ott vagyunk a Holdon, de ilyen kis problémát nem tudtunk megoldani. Igaz, sokkal nagyobb üzlet új vinyókat eladni... kutya sem áldoz komoly helyreállító fejlesztésekre, ha nem érdeke...
Köszi, hogy megpróbáltad!
-
sellerbuyer
őstag
2.5" hdd állapotát látjátok a képen. Túl van az adatmentésen, ezzel semmi probléma.
Ami érdekelne, hogy esetleg a low level formaton kívül (ami később csak újragyártja a bad sector-okat és egyre több lesz) van-e más hdd mentő lehetőség (ill. software), amivel a bad sectorok viszonylag biztonságosan eltüntethetőek? Tehát úgy, hogy nagy eséllyel nem jönnek vissza, mint a low level format esetében, ami tényleg csak újabb bs-ok gyártására jó.
Tekintsük úgy, hogy mondjuk ezek nem súlyos fizikai bad sector-ok... Ha azok, akkor úgyis mindegy, de tételezzük fel, hogy menthető a hdd, akkor mit ajánlanátok?
Csak történt valami fejlődés e téren az utóbbi években...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest