- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Ereshkigal #48762 üzenetére
Jaaa,sata csatlakozó!Bocs,nem írtam semmit.Gőzöm nincs arról.
-
Elims
veterán
válasz
Ereshkigal #48759 üzenetére
A jumper-rel nem tudom,hogy sebességet lehet-e állítani,szerintem nem.,azzal mondod meg a gépnek,hogy mikor/milyen sorrendben olvasson a winchester-ekről.Ha a tiéd slave-en van arról nem fogja beolvasni/elindítani a windows-t.Ha nincs más a gépben (cd/dvd olvasó/másik winchester) ezt master-re kell jumper-elned.
Sajnos nem nagyon értek hozzá,de amit most leírtam az biztos így van.Többiek.
Ha megbontom a winchester tetejét és csak óvatosan belenézek történhet vmi galiba?Úgy értem,hogy van vmi trükk vagy tanács,hogy hogyan nyissam meg?
Csak ránéznék,hogy nem a fej akadt-e fel. -
válasz
Ereshkigal #48759 üzenetére
Kukázd. Vagy az adatmentés topikban kérdezz, mert itt OFF.
-
Elims
veterán
válasz
Ereshkigal #48748 üzenetére
Nem lehet,hogy lecsúszott a jumper-elő kis pöcök?
Tudom,hogy normál helyzetben szorosan rajta van az a füleken,de volt már olyan winchester a kezemben amin alig fogta.Szerk.: Találtam a linkelt oldaladon egy ilyet.Ez pont jó lenne nekem,de valóban 50(!!!)$???Ez vmi vicc??
Ennyiért már új winchester-t lehet venni ami nem 80gb.
Tényleg ennyi a reális ára?Ha igen,nem is keresek eladó ilyet.Adatmentésre nagyon sok pénzt mondtak akkor már inkább odaadom ki.Szerintetek ha erre a wd800bb winchester-re tennék egy másik elektronikát mi történne?
Tudnék nagyobb kárt okozni? :-( -
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #48744 üzenetére
Utolsó hozzászólás a témában, aztán nem spammelek többet.
Az járható út lenne, ha vennék egy ilyen panelt, és a vinyóm BIOS-át áttenném erre? -
liksoft
nagyúr
válasz
Ereshkigal #13462 üzenetére
Én inkább az elsőt javasolnám. A második szerintem a rongálás, és gar esetén a csalás fogalmát meríti ki. Vagyis ha jól tudom, a BTK szerint büntetendő!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ereshkigal #13460 üzenetére
Ha túl magas hőmérsékleten üzemelt, az íráshibákat, és a félvezetőkben maradandó szerkezeti károsodást okozhatott. De ez nem garanciális hiba, hiszen a gyártó meghatározza az üzemi hőmérsékletet is!
Ha viszont nagyon meleg a drive, akkor még a fej alatti légpárna is "elvékonyodhat", ami felületi sérüléshez vezethet. Vagyis a hőmérsékletre nagyon oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest