- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha már WD merevlemez, akkor mért nem a hivatalos wdidle3 programmal állítasz rá a fejparkolásra, még külön topikja is van itt a PH!-n
Firmware szinten belenyúlni és véglegesen átállítani csak és kizárólag az tudja.
A HDS féle leállás akadályozása a parkolást csak korlátozza, teljesen kilőni aszem az APM maxra húzásával lehet, de az csak fizetős verzióval működik. És mind2 csak addig él, amíg fut a program és az adott gépen használod. Más gépen újra be kell állítani. Ezért jobb a fenti, gyári megoldás.
-
kigyi_23
addikt
Noti winyóknál már találkoztam hasonlóval minden tökéletesnek látja mégis meg-meg akad. Nekem is van egy a gépemben egyszer bemérgedek és kivágom belőle. Tökéletesen működik, de amikor adatok írására kerül sor akkor keresztbe áll a szeme a gépnek. Minden egyes alkalommal, ha egy file helye lefoglalásra kerül (én letöltéseknél úgy csinálom, hogy előre lefoglalja a file helyét méretének megfelelően ez minden más winyómnál tökéletesen működik ennél viszont 5-10GB már 15-20 másodpercig is eltart) nagyon lassan végzi el a műveletet. Nem is nagyon merek rábízni fontos adatokat csak apróságok tárolására használom, de mint írtam nem sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár 25db (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest