- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
''Honnan lehet megtudni h. kicserélhetem-e az elektronikát?'' - Kipróbálod. Erre nincs leírás a neten, hogy ki kivel kompatibilis. (Ez is a szakma része.)
''Félek, h. elrontom a még működőt is'' - Megvan rá az esélyed. Van olyan mechanikán belüli hiba ami tönkre teszi a rátett elektronikát.
A döntés a Tiéd. -
L@co
aktív tag
Na megnéztem pontosan és a 2 vincsi között 1,5 év van. A fő csip a 2004-esen agere gyártmányú a régin meg nincs márka. de az alattuk levő kiírás ugyanaz. A 2 vincsielektronika felépítése megegyezik. A minden csip utolsó v. utólsó 2 sorában más számok vannak, de az elején megegyeznek a számok.Samsung memória van mind2n, de azokra nem teljesen ugyanaz van ráírva. Honnan lehet megtudni h. kicserélhetem-e az elektronikát? A régi elektronika kerülne az újabb vincsire. Félek, h. elrontom a még működőt is, szóval kellene tanács
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged