- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
válasz
liksoft #1601 üzenetére
Üdv!
Ismét én vagyok
Kiróbáltam a csere 80GBos vinyó elektronikáját az enyémen és nem szállt el az elektronika, de nem is működött az én vinyóm. Az enyémen ugye a SMOOTH csip ment tönkre, és emiatt fel sem pörgött az én vinyóm a saját elektronkiájával. A kölcsön elektronikával viszont felpörgött de nem jutottam el vele a BIOSig sem. Csak ilyen nyik-nyik-nyik hangot hallottam,és lecsuktam a gépet. Ebből mire lehet következtetni? Arra, hogy a kölcsön elektronika nem kompatibilis az enyémmel, v. arra h. kuka a vincsim? -
L@co
aktív tag
Na megnéztem pontosan és a 2 vincsi között 1,5 év van. A fő csip a 2004-esen agere gyártmányú a régin meg nincs márka. de az alattuk levő kiírás ugyanaz. A 2 vincsielektronika felépítése megegyezik. A minden csip utolsó v. utólsó 2 sorában más számok vannak, de az elején megegyeznek a számok.Samsung memória van mind2n, de azokra nem teljesen ugyanaz van ráírva. Honnan lehet megtudni h. kicserélhetem-e az elektronikát? A régi elektronika kerülne az újabb vincsire. Félek, h. elrontom a még működőt is, szóval kellene tanács
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete tönkrement a Maxtor 80GB-os (ATA133 2MB Cache) vinyóm elektronikáján a SMOOTH csip. Elkértem haverom 80 GB-os Maxtorját (szintén ATA133 2MB Cache), csak neki is hibás a vinyója, mert csak 20GB működik rajta, de az elektronikája jó. Az lenne a kérdésem h. át lehet-e rakni az elektronikáját az enyémre? Egyetlen különbséget találtam a 2 elektronka között, csak azt, hogy a legnagyobb csip márkája más. De a SMOOTH csip ami nekem kilyukadt (v. nem tom mi lett vele) az teljesen megegyezik. Szóval ki merjem cserélni v. lehet vmi baja a jó elektronikának, ha rárakom az én 80-asomra?
[Szerkesztve] -
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Maxtor 80GBos vinyómban tönkrement az elektronika. Az itt látható Smooth csip ment nekem is tönkre:[link]
Lehet Magyarországon venni elektronikát hozzá, v. meg tudja valaki javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged