- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
tibizje #25722 üzenetére
Húúúú! Ez nagyon jó! Viszont mivel én adatmentésben vagyok otthon, így a felvett teljesítményükről halvány lila dunsztom sincs. Annyit tudok, hogy a RAM is fogyaszt. De lehet, hogy ehhez a konfigurációhoz picit nagyobb táp jó lenne. Csak érzés, az előbb leírtak alapján nem vagyok biztos benne.
Szerk: Ja, és ha van tuning, az is dob a felvételen.
-
djculture
félisten
válasz
tibizje #25692 üzenetére
Szerintem a programozott elhalás korszakát láthatjuk.
Azért írom ezt mert kb 20db ilyen sorozatú vinyót kaptam a héten különböző méretekben, Szerintem nézesd végig egy hd tune error scannel. Tuti lesz benne piros kocka /javíthatatlan sector/.
Általában az a vicc hogy minden egyes formatálás után a hibás szektor átugrik máshova. Van olyan is hogy egy időre megszünik. -
válasz
tibizje #25692 üzenetére
Tippelni tudok csak, lehet hogy a tápfeszt eldobja valami miatt, így egy darabig jól megy majd váratlanul leáll.Kicsi táp, tápkábel érintkezők korróziója lehet az oka.Ilyenkor kihúzom a tápkábelt, műszerész kontaktspray neki, ha megszárad vissza, megoldhatja a gondot.A SATA tápkábel nincs véletlenül molex Y csatin? Az is veszélyes kontakthibákat tud okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest